Данашње слике - 18. јун 2017., УМП радови Омладинских бригада – Тошин бунар
Споменух јуче у поруци после фоторепортаже о двема ископаним рупама за темељне бетонске самце код железничких надвожњака, а на тротоарима у Омладинских бригада и Тошином бунару, и да мислим да то има везе са УМП-ом, а и обећао сам да ћу их сликати.
У међувремену сам видео да има и трећа ископана темељна рупа и то у улици Николе Добровића, смер који се спушта са Бежанијске косе, и која је ископана на зеленој површини између коловоза и тротоара-бициклистичке стазе. Налази се на неких 30-так метара пре раскрснице са Тошиним бунаром и коју нажалост нисам снимио.
Из ког разлога су ове рупе ископане баш у близини УМП-а не знам, није било данас скоро никог кад сам био да питам, а моја је предпоставка да ће то бити неки саобраћајни путоказ за усмеравање на УМП с обзиром да су баш на местима пре раскрснице са УМП-ом, или, а надам се да то неће бити, неки билБодери
:notok:.
Ово је темељна рупа самац у Омладинских бригада и постављена је челична арматура и вероватно током сутрашњег дана следи бетонирање. Виде се и завртњеви где ће се причврстити конструкција која ту треба да се постави, а и оптички каблови који су ту одавно провучени.
„Свиђа“ ми се како је „стручно обезбеђено“ место радова са гранчицама и тракама !!!! :bash: Еееее грађевинци, грађевинци !
Pogledajte prilog 29Pogledajte prilog 28Pogledajte prilog 27Pogledajte prilog 26
Ово је већ избетонирана темељна рупа самац у Тошином бунару исто код железничког надвожњака. И овде је место радова исто „стручно обезбеђено“ !!!
Pogledajte prilog 25
Прођох поново целом деоницом од Омладинских бригада до Тошиног бунара, радника јако мало, односно само пар њих који су радили тротоар-бициклистичку стазу на десној страни УМП-а до стамбене зграде и неколико њих који су обележавали места за исцртавање белих испрекиданих линија на коловозу.
Већина семафора је постављена, остало је још да се поставе на оним попречним носећим стубовима. Од „семафорџија“ исто није било никога.
Pogledajte prilog 24Pogledajte prilog 23Pogledajte prilog 22Pogledajte prilog 21
У даљини се виде и делимично постављени семафори на раскрсници са Булеваром Црвене Армије
Pogledajte prilog 20
„Његово величанство“ семафор, још треба да се поставе оне заштитне капице изнад сваког светла, на сваком од постављених семефора.
Pogledajte prilog 19
Радови на тротоару-бициклистичкој стази до стамбене зграде из насеља „Запад 65“ који се полако приближавају спајањем тротоара-бициклистичке стазе у Омладинских бригада. Полако напредује и градња зграде из насеља до ове већ изграђене.
Pogledajte prilog 18Pogledajte prilog 17Pogledajte prilog 16Pogledajte prilog 15Pogledajte prilog 14Pogledajte prilog 13
На левој страни УМП-а треба да се асфалтира тротоар-бициклистичка стаза од тротоара-бициклистичке стазе у Омладинских бригада па поред оне зелено-беле пословне зграде, све до места где је већ постављен асфалт, а то је у нивоу средине оне на дивље полу изграђене „пословне“ зграде.
Pogledajte prilog 12Pogledajte prilog 11Pogledajte prilog 10Pogledajte prilog 9Pogledajte prilog 8Pogledajte prilog 7Pogledajte prilog 6
Засађено је сво ниско растиње у разделном појасу између смерова, све до нивоа где је улазно/излазна део из стамбено-пословног насеља „Запад 65“ и „Мосад града“ на/из УМП-а.
Pogledajte prilog 5
Ево пар прегледнијих слика улазно/излазног дела из горе споменутог стамбено-пословног насеља, а у даљини се види тц "Рода".
Pogledajte prilog 4Pogledajte prilog 3Pogledajte prilog 2
Асфалтиран је тротоар на десној страни УМП-а од Тошиног бунара до овог улазно/излазног дела стамбено-пословног насеља, а то је у делу где је она телевизија, једно складиште и једне стамбено-пословне зграде која се управо гради.
Pogledajte prilog 1
Данас су обележавали места за исцртавање белих испрекиданих линија на оба смера ове саобраћајнице на овом делу.
Следећи пут мало више, можда :wink:
Хвала на пажњи,