Delija":fxr4yvij je napisao(la):Шта би са остатком овог фртаља УМП-а после НБГ железничке станице? Тамо још никаквих радова нема...
relja":35fjcyoc je napisao(la):Delija":35fjcyoc je napisao(la):Шта би са остатком овог фртаља УМП-а после НБГ железничке станице? Тамо још никаквих радова нема...
Težak je teren, radi se projekat...![]()
Igor":3gclhv44 je napisao(la):relja":3gclhv44 je napisao(la):Delija":3gclhv44 je napisao(la):Шта би са остатком овог фртаља УМП-а после НБГ железничке станице? Тамо још никаквих радова нема...
Oduvek ste sto bi se reklo vickasti na ovoj temi![]()
![]()
Jedva cekam reportaze Studia Dj gde posecuju to gradiliste na teskom terenu sa puno krivina.relja":ocbger6d je napisao(la):Delija":ocbger6d je napisao(la):Шта би са остатком овог фртаља УМП-а после НБГ железничке станице? Тамо још никаквих радова нема...
relja":hw40nce4 je napisao(la):To znači da će u toj ulici svih šest saobraćajnih traka ponovo biti otvorene sredinom aprila.
Valjda svih četiri, a ne šest - krajnje desne su zatvorene zbog ulivanja sa silaznih rampi sa mosta.
JunkieBanjica":616uebmo je napisao(la):...........relja":616uebmo je napisao(la):Valjda svih četiri, a ne šest - krajnje desne su zatvorene zbog ulivanja sa silaznih rampi sa mosta.To znači da će u toj ulici svih šest saobraćajnih traka ponovo biti otvorene sredinom aprila.
@ relja
Na donjem renderu se vidi jasno da ce biti 3+3 trake preko nadvoznjaka plus prosirenja za ukljucenja/iskljucenja.
vucko":616uebmo je napisao(la):Radovi na širenju Mosta na Adi »
21. Februar. 2013 | (13:04 -> 18:38), Izvor : Studio B, Komentari: 0
Nastavljeno je širenje Mosta na Adi sa novobeogradske strane.
Radnici POR – a će tokom dana izbetonirati prvo polje do konstrukcije mosta, a u planu je da u naredna dva meseca budu završena sva tri nadvožnjaka iznad Bulevara Jurija Gagarina.
To znači da će u toj ulici svih šest saobraćajnih traka ponovo biti otvorene sredinom aprila.
http://www.studiob.rs/info/vest.php?id= ... ja=Beograd
Kakav bre metro,... :laugh: ovde ni tramvaj ne moze u krivinu,vec putnici moraju da silaze liftom, pa da pesace do naredne stanice,pa da opet ulaze u tramvaj,doduse ima i onih hrabrijih pa bi se neki i vozili tom krivinom..ruski rulet :kafa:Cuburac93":3uhbcbf3 je napisao(la):Ja na ovim renderima nigde nevidim da ce ici metro.
Na 1 renderu se ocigledno vidi da se sine spajaju za banovo brdo i za sajam, sad ako vi mislite da ce metro ici po tramvajskim sinama onda nemam vise komentara
Pa to i ja kazem,malo se vozis, malo pesacis...planinaris..ta trasa...pa jednostavno treba se nazvati svajscarska..ideta na posao i uzivate u pejzazima..upetljavate se..relja":2v8rt3hd je napisao(la):Naprotiv, trasa sa više uzastopnih krivina, kroz koju se tramvaj kreće usporeno, može da postane i jedna mala atrakcija.
Prostor oko trase po meni treba dati pejzažnim arihtektama da ga urede u oazu prirode kako bi pogled kroz prozor tramvaja bio što prijatniji.