Celom dužinom. Na spuštanju nadvožnjaka bi izlazila oko ulice i vodila dalje bulevarom heroja sa košara pored w65 prema penjanju ka Bežaniji. (Taj deo već postoji)Где би конкретно водила бициклистичка стаза испод овог надвожњака?
Jesi prolazio nekad ispod rampe kod isključenja za most na Adi? Staza, odnosno trotoar su lepo izvučeni ispod rampi i ispod mosta. Možeš iz Jurija Gagarina lepo da "produžiš" prema Vladimira Popovića. Na to mislim.Али овај део надвожњака је ограђен са обе стране са "рампама" за искључења-укључења са Ђорђа Станојевића. Није безбедно да буде ту бициклистичка стаза. А има лепшег и ширег простора за исту дуж булевара где је тротоар.
Nisu u nivou. Ima neka visinska razlika, ali sad baš nisam siguran na kojoj su visini i da li je dovoljna.Људи, причамо о овом простору. Са страна нису рампе на стубовима већ у нивоу.
Pogledajte prilog 178099
Dodao i sam dopunu odgovora.Опет је лакше провући стазу поред рампе него провлачити испод.
Imam isti problem tu gde živim. A često prolazim i biciklom pored lokacije o kojoj pričamo. Znam koji je horor kad zapale.Главни проблем је што надлежни нису имали икакву идеју шта да раде са овим простором, па су оставили празно блатиште, да се ту врате секундарци и да сад трују децу у вртићу недалеко одавде.
Људи, причамо о овом простору. Са страна нису рампе на стубовима већ у нивоу.
Pogledajte prilog 178099
Thx. Deluje da mogu staze i ispod rampi ili po sred razdelnog ostrva. No slažem se da je prioritet da se reši spaljivanje. No kako to rešiti? Ti ih skloniš, oni krenu da pale kod nekog novog vrtića ili druge zgrade.Iz drugog ugla:
Delimično, što se vidi i na nafotografijama.Значи овај мини картонвил је ограђен? Нисам знао.
Tako što uzmeš ozbiljno da se baviš problemom, a ne da ti glume jeftino biračko - propagandno telo.Thx. Deluje da mogu staze i ispod rampi ili po sred razdelnog ostrva. No slažem se da je prioritet da se reši spaljivanje. No kako to rešiti? Ti ih skloniš, oni krenu da pale kod nekog novog vrtića ili druge zgrade.
Retoričko pitanje, ne ulazimo sad u raspravu.
Treba i meni kuca jedna, kakva-takva ako moze...Па онда треба организовати акцију чишћења простора. Секундарцима дати контејнерске куће да живе како-тако нормалније.
Kako bi ti bilo koga integrisao u društvo, a da mu pritom ne ponudiš normalan krov nad glavom?Treba i meni kuca jedna, kakva-takva ako moze...
EDIT:
Da ne bude da sam bas (kompletno) sebicno govedo.
Nikome nista ne treba dati - Treba pomoci ljudima da se integrisu i da se osamostale, a "davanje" ljudima koji su uceni od malih nogu da je prosenje na cosku fantastican nacin prihoda nije nuzno najproduktivnije resenje.
A to sto zdravstveno uticu na preko 10K ljudi, to nikom nista... gde su NVO za nas, kad od drzave nema nikakve koristi.Знам, али да их истерају тек тако из картонки, одмах би разне НВО на сав глас прозивале да смо фашистичка држава. Није лако изборити се са девијантним појавама друштва као што су нехигијенска насеља. А ни јефтино.
A najbolji su mi svi dusebriznici koji su u fazonu, imajte empatije tolerancije itd... a na relativno sigurnoj udaljenosti su od njih.Па да, дивљаштво се толерише и ако је погубно. Ти људи прво трују и своју децу а онда и сву у кругу од 2 км.