Ovde treba bar 15+-5 dana da se ovo završi.....Veliki Vracar":2i008a27 je napisao(la):Stanje od juče na desnoj obali:
Ovde treba bar 15+-5 dana da se ovo završi.....Veliki Vracar":2i008a27 je napisao(la):Stanje od juče na desnoj obali:
tzoran":1jctphwn je napisao(la):.... Ovde treba bar 15+-5 dana da se ovo završi.....
Lebanon":1sar31eg je napisao(la):Dali se pored ove ulazne rampe ocekuje dodatno nivelisanje tobogana, jer ovako kako mi izgleda, prilicno je strma + sto nepravilno "krivuda" od ulaza do vrha?
Inace, primetio sam malo pre da su kamioni sa peskom ponovo na mostu na sredisnjem delu.
Kada budu počeli da postavljaju bandere i crtaju horizontalnu slignalizaciju onda smo na par dana od završetka.blagoje":1prow2f1 je napisao(la):tzoran":1prow2f1 je napisao(la):.... Ovde treba bar 15+-5 dana da se ovo završi.....
Zašto? Nema tu radova za par dana ukupno, ako misliš na ulaznu rampu.
Tako će ga i završiti. Most će biti spreman za otvaranje par dana uoči vatrometa, ma šta novinari pričali, dakle za otprilike dve nedelje. Ali stvarno, imaju dosta sreće sa vremenom, da je uobičajena klima za ovo doba, ne bi to bilo spremno ni do sredine Januara....tzoran":1wo4msfm je napisao(la):Ovde treba bar 15+-5 dana da se ovo završi.....
Lebanon":1lcvs4oj je napisao(la):Dali se pored ove ulazne rampe ocekuje dodatno nivelisanje tobogana, jer ovako kako mi izgleda, prilicno je strma + sto nepravilno "krivuda" od ulaza do vrha?.
Zvezdan":kcuchw9v je napisao(la):Kao Gandalf Beli da ga je pravio.
Izvor: Studio-BNovi most položio veliki ispit
12. Decembar. 2011
Više od 40 kamiona natovarenih peskom testiralo je izdržljivost najveće građevine u prestonici.
Novi most preko Save položio je prvi veliki ispit.
Više od 40 kamiona natovarenih peskom testiralo je izdržljivost najveće građevine u prestonici.
Oni su se kretali napred-nazad, pravile krugove, dok su stručnjaci za to vreme merili izazvane vibracije. Uporedo sa tim nastavljeni su radovi na pristupnim rampama, koje će biti gotove za nekoliko dana.
cenzura":rnah0lhk je napisao(la):Nezvanicno
29.12. - ''zvanicnici'' otvaraju most
30.12 -31.12 - most otvoren za pesake
Novogodisnja noć - svecano otvaranje uz vatromet
01.01. - most otvoren za automobilski saobracaj
pera&kojot":3vhxqvc7 je napisao(la):cenzura":3vhxqvc7 je napisao(la):Nezvanicno
29.12. - ''zvanicnici'' otvaraju most
30.12 -31.12 - most otvoren za pesake
Novogodisnja noć - svecano otvaranje uz vatromet
01.01. - most otvoren za automobilski saobracaj
Uzecu u obzir da je nezvanicna vest, ali ne bi me nista cudilo da je i zvanicna. Do sada su otvarali nedovrsene projekte, pa su otvarali parce po parce, a vidim da je doslo i vreme da se jedan objekat otvori po cetiri puta. Ako pogledam iz druge perspektive, neki bi rekli da su se za ove pare mogla napraviti cetiri mosta, pa mu nekako i dodje logicno da ga cetiri puta otvaraju.
Ronche":3nv19s2b je napisao(la):Jedan off...gradonačelnik nam se malo uzjogunio...mislim na njegov zahtev da se smeni Jeremić...ovo mi miriše na tihu najavu kandidature za predsednika Srbije xD
Jel oni planiraju već jednom da asfaltiraju severnu rampu za pristup mostu iz pravca sajma? Onaj nasip bleji li bleji
bokili84":27m7o8yy je napisao(la):Zar ne mislis da je dosadno vise pisati oko toga da li su za ove pare mogla da se naprave 4 brvna preko reke??
relja":1877tvgz je napisao(la):
Izgleda da su ove table postavili na više mesta. Večeras kad sam se vraćao kući, kad ono u Omladinskih brigada - ovakva tabla i sa leve i sa desne strane.
Počinjem da verujem da su ovo - reklamne table.
Pa most je neprimetan kao slon u budoaru.
JohnyBgood":v6t7ebdn je napisao(la):relja":v6t7ebdn je napisao(la):
Izgleda da su ove table postavili na više mesta. Večeras kad sam se vraćao kući, kad ono u Omladinskih brigada - ovakva tabla i sa leve i sa desne strane.
Počinjem da verujem da su ovo - reklamne table.
Pa most je neprimetan kao slon u budoaru.
Ajde sto su stavili table, ali to treba da stoji POKRIVENO dok se most ne otvori. Kao sto znak za ogranicenje na 60 km treba privremeno prekriti ako se izvode neki radovi i stavi neki privremeni da je 45 ili 30. Ili kao sto se putokaz prekriva ako se neki pravac zatvori zbog radova, i onda pise obilaznica/detour...
Sta, sad ja naidjem i mislim, "super, idem preko mosta", kad ono mosta nema, pojela ga maca. Ovo je toliko jeftino i providno da je prosto odvratno. I umesto sto su nadzizali vise njih u propagandne svrhe, bolje da su napravili jednu postenu TABLU sa velikim slovima, stavili je tamo gde treba, i pokrili dok se most ne otvori.