LUCAS
Higher intermediate
?
JohnyBgood":2kx1z7u7 je napisao(la):Kao sto znak za ogranicenje na 60 km treba privremeno prekriti ako se izvode neki radovi i stavi neki privremeni da je 45 ili 30.
JohnyBgood":2kx1z7u7 je napisao(la):Most je PREKO SAVE a stoji, i to jednom nogom (kao caplja) , NA ADI. Ja bih ga dakle nazvao Most na Adi. I nikada mu nije bila poenta da premosti Adu nego Savu.
Zar ne misliš da je dosadno da se ovaj most posmatra kao neki smibol i da je to najvažnije ? Valjda mu je osnovna funkcija da ljudi preko njega prelaze reku i ja sam jedino zbog toga srećan što ću brže i kraće da putujem sa jedne strane grada na drugu.bokili84":2e15ipxl je napisao(la):Ja sam zadovoljan i drago mi je da je Beograd dobio novi simbol, zasluzio ga je pa neka ga otvaraju i 4 puta!
Ne, simbolizuje iracionalni i inadžijski srpski duh, koji gradi najskuplje mega projekte baš u vreme najveće krize. Koliko god se ovde neki koprcali, ne mogu da poreknu da je ovaj most upravo ogledalo našeg mentaliteta koji nam se toliko puta obio u glavu.tzoran":13whmwg5 je napisao(la):BTW Šta to simbolizuje ? Srećan period istorije Beograda i Srbije...hmmm
Bobb":3egzhvyy je napisao(la):Ne, simbolizuje iracionalni i inadžijski srpski duh, koji gradi najskuplje mega projekte baš u vreme najveće krize.
tzoran":xy73asbl je napisao(la):Zar ne misliš da je dosadno da se ovaj most posmatra kao neki smibol i da je to najvažnije ? Valjda mu je osnovna funkcija da ljudi preko njega prelaze reku i ja sam jedino zbog toga srećan što ću brže i kraće da putujem sa jedne strane grada na drugu.bokili84":xy73asbl je napisao(la):Ja sam zadovoljan i drago mi je da je Beograd dobio novi simbol, zasluzio ga je pa neka ga otvaraju i 4 puta!
BTW Šta to simbolizuje ? Srećan period istorije Beograda i Srbije...hmmm
Sa novobeogradske strane mosta završena je rampa 5 koja od Buvljaka saobraćaj vodi na most, zatim rampa 6 kojom saobraćaj sa mosta „preskače“ ulicu Jurija Gagarina i ide ka blokovima, i rampa 7 koja saobraćaj sa mosta usmerava u ulicu Jurija Gagarina i raskrsnicu sa Bulevarom Milutina Milankovića.
:lool: nemoj tako argumentovano, dobićeš partijsku opomenubokili84":71vdcwu0 je napisao(la):tzoran":71vdcwu0 je napisao(la):Zar ne misliš da je dosadno da se ovaj most posmatra kao neki smibol i da je to najvažnije ? Valjda mu je osnovna funkcija da ljudi preko njega prelaze reku i ja sam jedino zbog toga srećan što ću brže i kraće da putujem sa jedne strane grada na drugu.bokili84":71vdcwu0 je napisao(la):Ja sam zadovoljan i drago mi je da je Beograd dobio novi simbol, zasluzio ga je pa neka ga otvaraju i 4 puta!
Da malo vise putujes znao bi na sta mislim, ovako je glupo i pokusati da ti pojasnim....
tzoran":2vew34bt je napisao(la)::lool: nemoj tako argumentovano, dobićeš partijsku opomenubokili84":2vew34bt je napisao(la):tzoran":2vew34bt je napisao(la):Zar ne misliš da je dosadno da se ovaj most posmatra kao neki smibol i da je to najvažnije ? Valjda mu je osnovna funkcija da ljudi preko njega prelaze reku i ja sam jedino zbog toga srećan što ću brže i kraće da putujem sa jedne strane grada na drugu.
Da malo vise putujes znao bi na sta mislim, ovako je glupo i pokusati da ti pojasnim....
nostradamus":2xmc1qpy je napisao(la):kukali ste kako se 90tih nista nije gradilo, a sada kukate sto se gradi za vreme krize??? :shok:
pa jedina sansa da dovucemo, tu crkavicu, od stranih investicija, jeste da osposobimo infrastrukturu.
niko nije lud, niti iko zaboravlja na cenu ovih projekata. ali nema za DZ. hocete most za DZ? :laugh:
most kod Beske, ovaj na Adi, obilaznica oko Bg'a... pa to je jedina dobra stvar koja se ovde desila u poslednjih 25 godina.
nisu gurnute u budzet pa onda potrosene za isplatu plata u javnom sektoru, vec je nesto sagradjeno.
a to nesto moze da napravi pare, da dovuce investicije.
nisam clan partije, ne simpatisem poziciju niti opoziciju.
nego sam gradjanin Beograda koji se raduje mostu i koji u njemu vidi simbol napretka i modernizacije!
tzoran":sqz706ze je napisao(la):by bokili84 "Vidim da ovde vecina razmislja slicno oko simbola grada.... Ako za tebe most ne predstavlja nista vise od obicnog prelaska sa jedne na drugu stranu onda zaista nemam nista vise da ti kazem......."
hvala i nemoj, na mostove sam prestao da se primam i da me uzbuđuje prelazak preko njih još pre 40 i kusur godina...
by nostradamus "nisam clan partije, ne simpatisem poziciju niti opoziciju.
nego sam gradjanin Beograda koji se raduje mostu i koji u njemu vidi simbol napretka i modernizacije!"
Poštovani građanine Beograda, pošto ćeš zajedno samnom i drugim sugrađanima još dugo da vraćaš veliku cifru kredita nadam se da ćeš se ponekad setiti šta još ovaj most "simbolizuje" ( bobb je pokušao da Vam objasni)