Bobb":1mmnzcdo je napisao(la):
To što kod nas nema zelenila oko petlji, sami smo krivi a ne zelenilo. Čak i ako pošljunčamo zone ispod nadvožnjaka i dalje ostaju puno osunčanih površina koje se mogu ozeleneti ali naravno, ako nema ko o tome da se brine, bolje i ne počinjati.
Nisu petlje toliko nehumane koliko je sam nemar....
Ја сам рекао да ништа не може да расте
испод петљи. Око петљи и код нас постоји зеленило. Испод надвожњака не може да расте ништа, па, јбт. кад не може коров да се прими, шта може? Коров бар успева свуда.
Код нас је леп пример на аутокоманди, онај патрљак надвожњака што води са аутопута преко Устаничке. Испод њега су поставили калдрму. Нпр. слично решење би могли да примене код Радничке.
nostradamus":1mmnzcdo je napisao(la):
Bobb me je preduhitrio i odgovorio ti cak sa dokazom, tj. slikom.
Kako, bre, ne moze da bude zelenila ispd petlji i nadvodznjaka?
Ne umemo mi da stvorimo ni travu ni zelenilo, ispred Palate Federacije, pa izgleda kao njiva :laugh:
jel i tu fale "atmosfersek padavine" ? :laugh:
ta povrsina je okruzena rekama, i kladim se da bi jedan bastovan bio dovoljan da od te povrsine stvori prasumu, a ne zelenilo!
Пријатељу, како замишљаш да нешто расте испод бетонске конструкције. Па у мом дворишту, које се одржава, испод плоче балкона је чиста земља, јер ништа не може да расте. Као што рекох, ако не може обичан коров да расте, који свуда може да никне, не видим шта може.....
Боб није поставио никакав доказ да нешто расте
испод надвожњака, већ около.
jovanovm":1mmnzcdo je napisao(la):
Mnogim biljkama skoro uopste ne trebaju atmosferske padavine, cak im odgovaraju suvi uslovi.
Postoje stotine vrste kaktusa koje odlicno uspevaju u Srbiji i lepo izgledaju.
Волео бих да видим те врсте, требале би и мени за двориште. Имаш ли неке слике? За кактусе знам да могу, али они расту вертикално, а не у ширину. Опет би било доста простора између самих кактуса, који би опет, морао да се поплоча, или пак, наспе украсним шљунком. Зар не?