JohnyBgood
Advanced
JT koliko je ovo komplikovano i jos plus ucinjeno dodatno komplikovanim zbog ***ne pruge. Nemam reci. Stvarno nam se ne da. Em nemamo para, em pravimo gluposti - pa onda zbog toga imamo jos manje para...
vucko":1qqqw4pp je napisao(la):Samo jedan tunel-pasarelica do stanice na polu nivou i kao bombonica bi bilo.Skoro kao avio most!
A stanica NBG obavezno da ima stakleni krov :kk:
LUCAS":31gjzqmg je napisao(la):I sve ovo treba da bude gotovo za 60-tak dana i jos u funkciji? Aiiiiiiii! :shok:
relja":1h44zgr4 je napisao(la):LUCAS":1h44zgr4 je napisao(la):I sve ovo treba da bude gotovo za 60-tak dana i jos u funkciji? Aiiiiiiii! :shok:
Oko 11 sam prošao tuda, i moj utisak je bio:
"ovo će biti završeno za manje od dva meseca"
LUCAS":1jvsln88 je napisao(la):Mada kad malo bolje razmislim, kad nam drugi "komanduje" znamo sta radimo! Verovatno je to razlika
spatiotecte":1uuw3xsm je napisao(la):LUCAS":1uuw3xsm je napisao(la):Mada kad malo bolje razmislim, kad nam drugi "komanduje" znamo sta radimo! Verovatno je to razlika
Mislim da nije to u pitanju, vec smo se za ovaj projekat dobro organizovali i postupili ozbiljno, sto skoro nikad nije slucaj za ostale projekte.
...познатом као салвет-пројектовање.2012":3usqajj8 je napisao(la):To je odmah izvodljivo,jer se sve projektuje u vezi mosta na Adi po principu,"projektuj i izvedi" :kafa:
Ма не брини, узеће ако треба још који кредит да би било готово на време. :kafa:relja":3usqajj8 je napisao(la):Oko 11 sam prošao tuda, i moj utisak je bio:
"ovo će biti završeno za manje od dva meseca"
Delija":r67jmtki je napisao(la):Овај форум и неки инсајдери који су писали на овој теми су доказ да су наши људи способни за ово.Мене од свега највише импресионира петља Радничка коју ради МБА Миљковић.
spatiotecte":b616o8u8 je napisao(la):Iskreno mislim da je Djilas napravio od ovog mosta bitku za svoj drugi mandat i da je zato preuzeo sve mere kako bi pokazao javnosti da na jednom grandioznom projektu u Srbiji moze sve da se uradi u roku. (naravno u tu pricu su nazalost usla i dodatna zaduzivanja) ali kolko tolko je ispostovao svoju rec kad je u pitanju "rok". Za cenu cu se sloziti da je za nase danasnje prilike ipak malo visoka cena kad se sve skupi.
Ako se izbori da nas grad dobije teski metro, onda ce stvarno zasluziti drugi mandat, samo se nadam da nece da poklekne i da mu uvale LRT.
Izvinjavam se sto spominjem politiku ovde ali kad je rec o ovom mostu ona je nazalost jako povezana sa njegovom izgradnjom...
direktor":2peaa1ha je napisao(la):Saborna crkva i dan danas stoji :kafa: