Šta je novo?

Trolejbusi

Plave prsluke valjda nose samo pripadnici javnih službi i preduzeća. Ako ovo obavljaju privatnici, Džangrizula ih neće mračiti da oblače plave prsluke. Niti može. Osim ako im donira.
 
Poslednja izmena:
Gsp ima građevinske mašine i projektante ali po nekom zakonu oni ne mogu sami da grade sebi infrastrukturu mogu da rade samo tekuće održavanje ovdje izgleda da će da vrše pomeranje stubova rupe su za temelje stubova kontaktne mreže.
Mene zanima hoće li rasvjetne glave biti na novim stubovima ili će mo imati duple stubove.
Bar to znači da nam trole ostaju na ovom potezu.
 
Plave prsluke valjda nose samo pripadnici javnih službi i preduzeća. Ako ovo obavljaju privatnici, Džangrizula ih neće mračiti da oblače plave prsluke. Niti može. Osim ako im donira.
Скоро су биле слике неког приватног предузећа које уграђује семафоре, и њихови радници су имали Шапићеве прслуке.
 
^^ Tako je bilo i sa jednom Akiom na 25 od Presto-a. Ostatak autobusa ok, ali pola poda mokro i kaplje po šipkama.

Mada opet je sve to manje zlo za vožnju od Tamnavinih Liaza. Ono je strašno zaista.
 
20230704_085230.jpg
20230704_085219.jpg
 
Ko, muljatorska firma bliska vlasti, sa nikakvim kvalitetom radova, bez referenci i poslom kojim ce da se uce iako je najvaznija ulica u Drzavi. Mozemo je nazvati Bausapicen. A da plus sa bar jednim novice clanom na forumu koji ce da pokusa da opravda da je tako najbolje i da tako mora.
 
Немањину мислим да је радио АТМ. Сећам се да су имали жутог Дајца кулу који је налетео на трамбај шпанца.
 
Nedelja, oko podneva, čekam 28. Nema je :) za 20 minuta 4 polaska 41ce :) Evo imamo interval od 5 minuta nedeljom na liniji 41 :)
 
Zbog radova je privremeno ukinuta linija 40 pa su pojačali 41, a na 28 su autobusi...
 
Ево овде читава тема где се помпезно и самоуверено најављује сеоба погона НБг.
 
Za dve smene jedan trolejbus potroši do 200KW.
Manje od trećine vremena vučni motor koristi maksimalnu snagu. Skoro polovinu vremena i puta ide inercijom koju mu omogućava sopstvena masa.
 
Zbog čega se buši i kolovoz u Kralja Milana, ako se samo menjaju stubovi kontaktne mreže na trotoaru?
 
Da se promene kablovi koji nisu povučeni kroz cevi
Danas fejk trola 28 u roku od 1 h od 18i15 do 19i15 proslo je 6 vozila na 28 i to 4 ikara zgloba iz 2008 i 2 solarisa
4 na 77 solarisi i ni jedna 79 uredno 3 išle sa mirjeva
Sve se dešava u dimitirjalai
20230710_191738.jpg

Cobani su se sudarili u smeru ka batutovoj na poslije stajlista podvoznjak a prije igmanske ulice čoban koji voze 79 nisu došli sat vremena kao nisu mogli da prodju ostali su uredno prolazili 28 i 77 kao što se vidi na fotki i druga vozila većina putnika su pitali vozača gdje je on on je bio u fazonu da čekate i 2 sata sta me briga to je taj prevoz koji treba da se placa
 
Vodonačelnik je opet spomenuo da će razmisliti o kupovini trolejbusa, zato što je po komadu 3x skuplji od autobusa i isplatljivije je imati autobuse na trolejbuskim linijama. Ovom prilikom bih ga podsetio da se još uvek račuba ba trolejbuse zato što se menja kontaktna mreža i stubovi koji istu drže, u Kralja Milana.​
 
Kakva glava od čoveka, neverovatno koliko se uklapa u stereotip sportiste. Ja bih rekao da se on malo previše nagutao vode (pored drugih tečnosti) i da mu je malo hlor nagrizao mozak kroz uši, jer nemoguće da postoji ovako glup čovek. Ili je stvarno tako prirodno glup ili ga ovi ucenjuju da bude glup.
 
Trolejbuse neće kupiti, a vrlo verovatno ni tramvaje, koji su sledeći na listi za odstrel posle trola. Samo probajte da se setite kada su poslednji put sve linije radile. Mislim možda 2009. Ostaće samo autobuski sistem koji će biti lakši za upravljanje sledećem vlasniku.
 
Vrh