Solaris je otkupio konkursnu dokumentaciju. Samo...... nijedan proizvodjac iz katolicke zemlje nije ni imao sansu da ucestvuje na konkursu. Termin za podnosenje ponude je bio jako kratak a narocito kada se oduzme barem tjedan dana praznika (katolicki Bozic , NG). Stoga i ne cudi da imamo samo pravoslavno / kineske ponude. E pa nazdravljeamm8990":2tu0myn0 je napisao(la):
Mislim da je to glupost. Posto su znali da sami finansiramo kupovinu trola, onu su odustali od toga. Mada smatram da bi tender trebao da propadne jer nije ispunjen glavni uslov, a to je autnomija vozila!!!milanski":1r910n6v je napisao(la):Solaris je otkupio konkursnu dokumentaciju. Samo...... nijedan proizvodjac iz katolicke zemlje nije ni imao sansu da ucestvuje na konkursu.
Ne razumijem to sa finansiranjem. Kakve to ima veze sa odustajanjem pojedinih proizvodjaca?amm8990":2tveu5hs je napisao(la):Mislim da je to glupost. Posto su znali da sami finansiramo kupovinu trola, onu su odustali od toga. Mada smatram da bi tender trebao da propadne jer nije ispunjen glavni uslov, a to je autnomija vozila!!!milanski":2tveu5hs je napisao(la):Solaris je otkupio konkursnu dokumentaciju. Samo...... nijedan proizvodjac iz katolicke zemlje nije ni imao sansu da ucestvuje na konkursu.
ko to nije ispunio?amm8990":11w1g5xq je napisao(la):Mada smatram da bi tender trebao da propadne jer nije ispunjen glavni uslov, a to je autnomija vozila!!!
Piše, samo ne znam da li su nama ponudili verziju bez autonomijesizif":23jfnxyl je napisao(la):Па зар не пише за белоруски модел да има аутономију од 5км?
Ja imam cijelu konkursnu dokumentaciju ali ne znam kako da je ovdje objavimamm8990":ogmqodjt je napisao(la):P.S. Da li ima neko sve uslove konkursa gde se navode svi kriterijumi. Nigde ne mogu naći, sem ovog:
Možeš imilanski":39pi9f68 je napisao(la):Ja imam cijelu konkursnu dokumentaciju ali ne znam kako da je ovdje objavim