SRBO
Advanced
Сећам се једно време пре куповинце БКМова био је неки розе зглобни тролејбус који је ваљда био на тестирању или нешто, јел зна неко нешто у вези тога?
JohnnyLee":xx75qqyk je napisao(la):ето, и Икар би могао да производи троле
SRBO":242ylo2x je napisao(la):Ма какви град се плаши тролејбуса да хоће да се баве тиме све аутобуске линије које не прелазе реку би биле тролејбуске. Не би ме чудило да укину из неког дегенеричног разлога на пример антиевронатистички су или слично
JohnnyLee":2kdg0j8u je napisao(la):ја бих, баш супротно, дугачке линије пребацио у тролејбуске (15, 16, 23, 95, само неке које ми сада падају на памет)
SRBO":2kdg0j8u je napisao(la):Ма какви град се плаши тролејбуса да хоће да се баве тиме све аутобуске линије које не прелазе реку би биле тролејбуске. Не би ме чудило да укину из неког дегенеричног разлога на пример антиевронатистички су или слично
неки већи европски и понеки амерички градови имају тролејбусе (Атина, Милано, Бостон, Цирих, Сан Франциско, Рим), а неки озбиљно размишљају о (поновном) увођењу тролејбуса
JohnnyLee":1emz92ye je napisao(la):ја бих, баш супротно, дугачке линије пребацио у тролејбуске (15, 16, 23, 95, само неке које ми сада падају на памет)
SRBO":1emz92ye je napisao(la):Ма какви град се плаши тролејбуса да хоће да се баве тиме све аутобуске линије које не прелазе реку би биле тролејбуске. Не би ме чудило да укину из неког дегенеричног разлога на пример антиевронатистички су или слично
неки већи европски и понеки амерички градови имају тролејбусе (Атина, Милано, Бостон, Цирих, Сан Франциско, Рим), а неки озбиљно размишљају о (поновном) увођењу тролејбуса
Коначно нађох одговор, Теплице у Чешкој републици. Зато су наши Солариси прелепи јер су већ имали искуства са том колор шемомsolecar":2lt8mfjq je napisao(la):Za koga su rađene ove trole , da ne kažem autobusi sa šipkama?