Ja reko da je trajno zaposlio saobraćajceJutros morali saobracajci da regulisu saobracaj inace je nemoguce uci u kruzni tok iz Nikole Tesle.
Sačuvaj me Bože.Javila mi je mala ptičica da je donešena odluka da se semaforizuje ovaj kružni tok. Videćemo da li će se ispostaviti kao tačna.
То је једино што могу да ураде.Javila mi je mala ptičica da je donešena odluka da se semaforizuje ovaj kružni tok. Videćemo da li će se ispostaviti kao tačna.
meni je frka da vozim kolovozom - KOLIMA!Bogami meni je frka da vozim kolovozom
Гужва у поподневном шпицу у смеру ка НБГ која се пре изградње КТ јако ретко јављала а сад много чешће говори да ниси у праву. Дешавало се да возила из БНТ блокирају возила са моста али то је трајало свега неколико секунди и много мање утицало на саобраћај са моста него сада.Ovde ce uvek biti guzva, pa bio to semafor ili kruzni tok. Ovi sto pricaju da se tesko ukljucuje iz NT... A pre je bilo lako?
Secam se pre ovi iz MP udju u raskrsnicu i blokiraju ulaz iz NT. Mi krenemo, pa stanemo i time blokiramo ove koji idu sa mosta ka NBGD.
Nemamo dovoljno mostova, ove silne trake se ulivaju u tunel, a nakon tunela sve nesto usko i nikakvo.
Sto se toliko sekirate, bice kao i na autokomandi, ujutru i uvece eto nama policajaca da regulisu saobracaj, ionako nista ne rade a izgleda da su jeftiniji od trosenja struje za semafor
I šta smo onda dobili: bolje onda da ništa nisu dirali...Javila mi je mala ptičica da je donešena odluka da se semaforizuje ovaj kružni tok. Videćemo da li će se ispostaviti kao tačna.
U gradu gde noću drže crveno svetlosnu signalizaciju celu noć, gde besmisleno čekaš na zeleneo a nema nikog na upravnom pravcu....teško!Da li bi mogli da se ukljucuju semafori samo u vreme spica?
Noću skrenuti iz Bulevara umetnosti u Bulevar Mihajla Pupina nije moguće. Više ni ne čekam zeleno.U gradu gde noću drže crveno svetlosnu signalizaciju celu noć, gde besmisleno čekaš na zeleneo a nema nikog na upravnom pravcu....teško!
Javila mi je mala ptičica da je donešena odluka da se semaforizuje ovaj kružni tok. Videćemo da li će se ispostaviti kao tačna.