lukpot
Intermediate
Уторак, 09. фебруар 2010.
Техничко регулисање раскрснице улица Јурија Гагарина и Др Агостина Нета
Meni se učinilo kad sam prolazio tuda da su stajališta već urađena. Ovo bi značilo da će opet biti duplih radova, kao sa biciklističkim stazama.
Ne razumem samo o kakvim "ostrvima" se govori...
Техничко регулисање раскрснице улица Јурија Гагарина и Др Агостина Нета
www.beograd.rs
У зони раскрснице улица Јурија Гагарина и Др Агостина Нета ускоро ће бити израђена „острва” између трамвајских шина. У оквиру техничког регулисања, а по налогу Секретаријата за саобраћај, два стајалишта која се налазе у овој зони биће мало померена. Урадиће се такозвани „перонски” тип стајалишта, који ће, захваљујући нивелацији, омогућити безбеднији приступ трамвајима.
Израда „острва” и нових стајалишта поверена је Јавном комуналном предузећу „Београд-пут”, чије ће екипе у складу са временским условима у наредном периоду посао и реализовати. Циљ је да се путницима који улазе и излазе у трамвај на овој деоници омогући што безбеднији присуп и то директно са тротоара. Радови неће утицати на одвијање саобраћаја.
Meni se učinilo kad sam prolazio tuda da su stajališta već urađena. Ovo bi značilo da će opet biti duplih radova, kao sa biciklističkim stazama.
Ne razumem samo o kakvim "ostrvima" se govori...