Nema veze , dešava se to često ljudima. Mnogi nikako da se naviknu da GSP ne odlučuje više o linijama već DJP , pogotovo stariji ljudi.Дошљак":xib1g65w je napisao(la):На ДЈП сам и мислио, грешком сам написао ГСП.
Nema veze , dešava se to često ljudima. Mnogi nikako da se naviknu da GSP ne odlučuje više o linijama već DJP , pogotovo stariji ljudi.Дошљак":xib1g65w je napisao(la):На ДЈП сам и мислио, грешком сам написао ГСП.
То није више улица Др. Агостина Нета. Од Јурија Гагарина до железничког насипа је Булевар Црвене Армије. Улица Др. Агостина Нета је онај део од Јурија Гагарина до реке Саве.djakovac":v2uf9wmj je napisao(la):Kako je uopšte zamišljeno da se šine sa mosta spoje sa postojećom mrežom? Ja sam razumeo da će samo dodati drugi kolosek u Agostina Neta i provući šine iza Belvila, odnosno da če se tramvaj isključivati sa postojeće mreže na raskrsnici kod Delte (koja je već urađena kada je pravljen depo).
MilisaV":152mbxf2 je napisao(la):Frljamo se nekim žičarama, tunelima, proširivanjem mostova, a u stvarnom životu grad ne može da obezbedi čoveka sa duvalicom za lišće da očisti šine za sat vremena u oba smera.
MilisaV":152mbxf2 je napisao(la):Španci su jedno svileno sranje koje nikako ne odgovara našim uslovima.
MilisaV":152mbxf2 je napisao(la):Na nekoliko njih postolja ispuštaju čudne zvuke i mogu samo da zamislim koliko će to da košta
MilisaV":152mbxf2 je napisao(la):Na ona dva sedišta u špancima mogu komotno da sede samo deca do 5godina. Ako sede dvoje odraslih jedan mora da sedi na pola dupeta.
MilisaV":152mbxf2 je napisao(la):Danas sam čekao tramvaj na liniji 7bukvalno preko pola sata. Neprihvatljivo.
Kojih milion opcija kada su se na tender javila tj dostavila ponude dva proizvodjaca CAF i KoncarnestorBK":2gnqwzpz je napisao(la):Od milion opcija između ČKD i CAFa, mi se vozimo u dve krajnosti.
Npr u tramvaju u kome su od 5 modula tri niskopodna, a pogonski točkovi su ispod dva modula koji nisu niskopodni, pa bi taj pogonski sklop bio robusniji, manje osetljiv na lošu beogradsku mrežu i složenu konfiguraciju terena, samim tim jeftiniji i lakši za održavanje, a opet bi postojao niskopodni deo za slabije pokretna lica.Somi303":3lbiy8cn je napisao(la):А у чему би ти да се возиш?