sasa901":141ye0dq je napisao(la):koncarevi tramvaji bar ovi sto se voze po zg su odvratno ruzni i imaju sloco tj sofersajbna il kako se vec to zove je u obliku u
i nisam pristalica neke kupovine kod hrvata...
@b_tuta pa sta ce ostati od tramvaja onda u bg 30 spanaca ne znam koliko svajcaraca i ?
vucko":11qsn9bp je napisao(la):Pustite te price,samo razmislite logicno,koliko je laksa popravka kada je proizvodnja tramvaja na 200km od Beograda umesto na 2000km?
Da vas podsetim 1501 ne saobraca jos uvek i ko zna kada ce.
Боже, одакле ти ова глупост. И наши певачи гостују ко њих, и њихови код нас, и у оба случаја се повремено дешавају инциденти, и у оба случаја највећи део народа буде срамота таквог инцидента. :notok: За кондиторске производе знам да се успешно продају у Хрватској, макар последњих 10 година, пре тога не знам. Имао сам прилике да разговарам са Хрватским сељацима који су заинтересовани за тракторе ИМТ и приплодни материјал из Србије (говеда, саднице, семена). То што такве производе не извозимо у Хрватску крива је управо идиотска пропаганда.kopmania":1si4nh02 je napisao(la):Upravo tako, neka se svakome omogući da nam proda neki proizvod osim hrvata, jel dobro znamo da je nama sve zabranjeno tamo, od pevača, koncerata, do naših stvari.
Aleksandar_M;93272701":15dx508h je napisao(la):
Karlo del Ponte":13asawqw je napisao(la):А мислим да сам био јасан у предлогу: Ако Хрвати не наместе посао Српским фирмама, ништа од посла! А то важи и за Хрвате, и Чехе, и Швеђане и све редом.
Ово решење постоља је боље и скупље него код КАФ-а и Кончара, а исто као код Цитадиса. Вучна сила је за више од 50% већа него код претходно поменутих, нема проблема бочног уништавања шина, али захтева се одлична софтверска регулација. Иако је трамвај за 20цм шири од КАФ и Кончар, осовинско оптерећење је за тону мање и од једног и од другог. У равничарским условима, какви су у већини Руских градова, овај може вући и приколицу без проблема. :kk: Једино, за ужи колосек, морали би направити практично нови трамвај. Тек неколико мањих градова у Русији има метарски колосек.vucko":1zdwu8rw je napisao(la):Jel vam lici na ruski BKM?Pogotovu zbog narandzastih sipki.Bas me zanima kolika je cena,a mogu se kladiti da je duplo jeftinija nego CAF
Aleksandar_M;93272701":1zdwu8rw je napisao(la):