Šta je novo?

Tramvaji

Siniša":155fbe3d je napisao(la):
Unutra je koliko vidim bolja od caf-a, ali prednja maska mi je malo, khm...

Ako bi uzimali ponovo kafonje bilo bi super ako bi bili ovakvi:

bg-Novitramvaji.jpg

Muchas više mi se sviđa nego sadašnji izgled :laugh: , ali ko mene pita šta mi se više sviđa.

@Somi verujem ti da je prelepa ali da su samo slikane od napred pa da i mi vidimo. :D

Somi303":1wjoo0cd je napisao(la):
Прелепа је :D
Јуче сам видео нешто слично овом на #1518..
2012-04-26-328.jpg

To je normalno da se vide te stvarčice :)

BusPlus zahteva da vozači tramvaja otvaraju samo neka vrata, što nije moguće. Na katicama takvih opcija nema, samo prva ili sva! Pogovu ne prva vrata na drugom vagonu kad multiplicirani.

Sinoć sam na autoputu kod Genexa video dva kamiona kako dovoze još jednog "cafonju" u BG :)

Ја сам до сад видео 1518, али вероватно их има око 22-23 са 1501 који не вози...

kopmania":3pmnioay je napisao(la):
Somi303":3pmnioay je napisao(la):
Прелепа је :D
Јуче сам видео нешто слично овом на #1518..
http://i1100.photobucket.com/albums/g417/ExC303/2012-04-26-328.jpg

To je normalno da se vide te stvarčice :)

Није нормално да се види овако. Ја мало смарам, али ипак је мало накренуто и спуштено :D

caf.jpg

хихи.. Шта сам све очекивао до сад, добро се држе :kk:

c c c c c. . . . (original sličica je sa promocije )

imas temu smehoteka za postavljanje zanimljivih fotomontaža :vops:

Zasto spanci vec danima izlaze prljavi sa spolje strane na ulicu?
Zar su toliko nemarni i lenji da cak nove tramvaje ne odrzavaju. :bash:

tripko":1dsqcgi7 je napisao(la):
Zasto spanci vec danima izlaze prljavi sa spolje strane na ulicu?
Zar su toliko nemarni i lenji da cak nove novijate tramvaje ne odrzavaju. :bash:

Pa zar ne vidiš da kiše nema već nedeljama, čim padne prva kiša Kafonje će biti nešto čistije. :laugh:

Колико јединица климе има у трамовима? Данас је у 1509 радила само позади, а напред је био пакао.. :rolleyes:

Izgleda da je u planu novi depo za tramvaje u visnjickoj preko puta pogona kosmaj,kako vam to zvuci?

A i verovatno cemo ipak dobiti jos onih 30 cafova.

JohnnyLee":2qfn7zii je napisao(la):
да ли то продужују трамвај до Вишњице или Карабурме?

Video sam danas plan generalne regulacije za palilulu u urbanistickom zavodu i otprilike tako nesto mi je pomenuo arhitekta koji je bio dezuran na javnom uvidu.

A posto je tamo planirana druga metro linija i to povrsinski kapiram da ce to odraditi pre ili kasnije zvali to metro,tramvaj ili stagod.Ipak je ono zeleno ostrvo u visnjickoj ostavljeno za tramvaj,samo treba poterati sine i infrastrukturu tuda.

Dokle god nije Guz dobro je. :laugh: Lepo je to kada grad od svega 140 000 stanovnika može to sebi da priušti, ima se može se. Koliko smo mi iza te evrope, baš nešto razmišljam koliko bi dobro bilo da gradovi kao što su Novi Sad i Niš imaju sredstava da razviju svoju tramvajsku mrežu, valjda će i do toga doći nekad u budućnosti.

Bivis":208zrdaf je napisao(la):
Dokle god nije Guz dobro je. :laugh: Lepo je to kada grad od svega 140 000 stanovnika može to sebi da priušti, ima se može se. Koliko smo mi iza te evrope, baš nešto razmišljam koliko bi dobro bilo da gradovi kao što su Novi Sad i Niš imaju sredstava da razviju svoju tramvajsku mrežu, valjda će i do toga doći nekad u budućnosti.

И Нови Сад и Ниш имаху некад сопствену трамвајску мрежу, али се другови самоуправљачи, пошто се у 25. години први пут провозаше аутобусом, толико одушевише тим превозним средством, да брже-боље почупаше све шине...

Vrh