Oni ni ne popravljaju tramvaje kako treba a kamoli semafore...Peru tramvaje baštenskim crevom jer eto mrsko im je da otvore tender za popravku perionice jer neko ne može da se ugradi ili im se može,a o neonkama u tramvajima da ne pricam skidaj sa jednog pa stavljaj po par na drugi jer su isto tako nesposobni da raspišu tender jer neko ne može da uzme veći novac pa to tako čeka i stoji...Ovi iz odrzavanja majmuni u gsp nisu normalni 3 mjeseca ne npopravljaju semafor senzor iz pravca trosarine tramvaj stoji po 10 minuta 5 ciklusa se promeni jer gsp budale nece da poprave ceka se da naidje tramvaj od autokomande pa onda prodje vozić nagomilani
I tako spor tramvaj se još više upropastava
Mislim da je rok za isporuku prva dva primerka negde krajem jula. Bozankaya je na tenderu ponudila rok od 9 meseci, sa bi se isti pri potpisu ugovora magično promenio u 12 meseci i to je tako prošlo bez da je iko to primetio, a to je klasična prevara gde je ponuđač dao lažan rok isporuke da bi u slučaju druge ponude pokupio podnete na tome i pobedio na tenderu.Još par nedelja i već počinje leto. Šta je sa onim Gangul-Pašinim šklopocijama, jel rekao da prvi primerci stižu u Beograd "na proleće" ?
A ja kad čekam 9 naiđu 3 dvojke zaredom, a 9 nema nigdeSapicu sve ti je...stoko jedna od 18i30 do 19 h porslo je 6 tramvaja na liniji 9 i ni jedna 2 margarce sapicski na aplikaciji nema ni jedne i samo se pojavi stoko nesposbona
Prvi put čujem da dvojka u stvarnosti ide tako učestalo, ume da je nema po 20-30 minuta radnim danom iako bi po redu vožnje morala ići na 10-15. Mislim da je baš dvojka pored desetke i dvanaestice tramvajska linija koja ubedljivo najmanje zarezuje svoj interval koji vidimo na sajtovima SJP i GSP.A ja kad čekam 9 naiđu 3 dvojke zaredom, a 9 nema nigde
Baš tako ili dok je isla redovno ka vuku i slaviji sustignu se pi 2-3 i tako idu onda sledeće nema predugo...Onaj ko pravi red voznje ne misli ni o presedanjima svaki put kad pokusavam da predjem iz 12 u 7 odu 2 7 ispred a sledeća je na bloku...Prvi put čujem da dvojka u stvarnosti ide tako učestalo, ume da je nema po 20-30 minuta radnim danom iako bi po redu vožnje morala ići na 10-15. Mislim da je baš dvojka pored desetke i dvanaestice tramvajska linija koja ubedljivo najmanje zarezuje svoj interval koji vidimo na sajtovima SJP i GSP.
Rekao bi da je ovo 20 i kusur godina stara slika, kada su rekonstruisane neke ,,Katice" i dobile displeje, po kvalitetu fotografije. Mada, tada, kada je slikana, sa telefonima koji su tada imali kameru, ovo je bio odličan kvalitet.
Пропало је, а новац је узео за себе да купи себи још једну кич вилу у Трсту.Još par nedelja i već počinje leto. Šta je sa onim Gangul-Pašinim šklopocijama, jel rekao da prvi primerci stižu u Beograd "na proleće" ?
Nova slika, vidi se "Hilton".Rekao bi da je ovo 20 i kusur godina stara slika, kada su rekonstruisane neke ,,Katice" i dobile displeje, po kvalitetu fotografije. Mada, tada, kada je slikana, sa telefonima koji su tada imali kameru, ovo je bio odličan kvalitet.