Šta je novo?

Tramvaji

20250516_165425.jpg

Dođoše i divazi bez prikolice na 6

Ovi iz odrzavanja majmuni u gsp nisu normalni 3 mjeseca ne npopravljaju semafor senzor iz pravca trosarine tramvaj stoji po 10 minuta 5 ciklusa se promeni jer gsp budale nece da poprave ceka se da naidje tramvaj od autokomande pa onda prodje vozić nagomilani
I tako spor tramvaj se još više upropastava

Ovi iz odrzavanja majmuni u gsp nisu normalni 3 mjeseca ne npopravljaju semafor senzor iz pravca trosarine tramvaj stoji po 10 minuta 5 ciklusa se promeni jer gsp budale nece da poprave ceka se da naidje tramvaj od autokomande pa onda prodje vozić nagomilani
I tako spor tramvaj se još više upropastava
Oni ni ne popravljaju tramvaje kako treba a kamoli semafore...Peru tramvaje baštenskim crevom jer eto mrsko im je da otvore tender za popravku perionice jer neko ne može da se ugradi ili im se može,a o neonkama u tramvajima da ne pricam skidaj sa jednog pa stavljaj po par na drugi jer su isto tako nesposobni da raspišu tender jer neko ne može da uzme veći novac pa to tako čeka i stoji...

Još par nedelja i već počinje leto. Šta je sa onim Gangul-Pašinim šklopocijama, jel rekao da prvi primerci stižu u Beograd "na proleće" ?

Još par nedelja i već počinje leto. Šta je sa onim Gangul-Pašinim šklopocijama, jel rekao da prvi primerci stižu u Beograd "na proleće" ?
Mislim da je rok za isporuku prva dva primerka negde krajem jula. Bozankaya je na tenderu ponudila rok od 9 meseci, sa bi se isti pri potpisu ugovora magično promenio u 12 meseci i to je tako prošlo bez da je iko to primetio, a to je klasična prevara gde je ponuđač dao lažan rok isporuke da bi u slučaju druge ponude pokupio podnete na tome i pobedio na tenderu.

A ja kad čekam 9 naiđu 3 dvojke zaredom, a 9 nema nigde
Prvi put čujem da dvojka u stvarnosti ide tako učestalo, ume da je nema po 20-30 minuta radnim danom iako bi po redu vožnje morala ići na 10-15. Mislim da je baš dvojka pored desetke i dvanaestice tramvajska linija koja ubedljivo najmanje zarezuje svoj interval koji vidimo na sajtovima SJP i GSP.

Prvi put čujem da dvojka u stvarnosti ide tako učestalo, ume da je nema po 20-30 minuta radnim danom iako bi po redu vožnje morala ići na 10-15. Mislim da je baš dvojka pored desetke i dvanaestice tramvajska linija koja ubedljivo najmanje zarezuje svoj interval koji vidimo na sajtovima SJP i GSP.
Baš tako ili dok je isla redovno ka vuku i slaviji sustignu se pi 2-3 i tako idu onda sledeće nema predugo...Onaj ko pravi red voznje ne misli ni o presedanjima svaki put kad pokusavam da predjem iz 12 u 7 odu 2 7 ispred a sledeća je na bloku...

Možda ova privremena 2L ide malo češće jer ne saobraća kao kružna linija i verovatno nema onog živcirajućeg blejanja na okretnici posle svakog odvozanog kruga, a možda je i pojačana nekom slobodnom Katicom sa linije 11 koja je ukinuta dok traju radovi u Karađorđevoj. Znam da su na 11-ci ranije vozile i singl Katice i Divazi sa prikolicom.

Вероватно је хтео да каже зрнаста.
Е сад коментар би био на месту да је слика дневна, међутим, ноћу тешко да може без зрна да се слика ако немаш блиц или додатна светла

Nisam gledao sta je u pozadini, ali po kvalitetu fotografije mi se učinilo da je starija.

Пропало је, а новац је узео за себе да купи себи још једну кич вилу у Трсту.

Nemam informaciju da je išta propalo, jer Bozankaya-e stižu u Beograd. Čeka se taj novi tender ponovo, da vidimo šta će uraditi sa najavljenom nabavkom 100 tramvaja. Nadam se izmenama po pitanju traženih specifikacija, a u smislu odustajanja od varijante iz dva modula, barem u gore pomenutom broju. Dvadesetak komada i ok.

Vrh