Stižu novi tramvaji iz Turske
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da će prvi od 25 nabavljenih tramvaja iz Turske stići 1. juna, a da će uskoro biti raspisana nova javna nabavka za još 100 novih tramvaja.

Bas izgleda jadno unutra...
То је заштитна фолија није под. Под је сивKako je odvratna ova zelena boja na podovima.
Druze to je folija, pisano je 150 putaKako je odvratna ova zelena boja na podovima.
Pa Kentkart je sve to imao u ponudi, Busplus je mogao lepo da se unapredi, nego se mi pravimo pametni. Džaba nam ekrani (koje ima gomila vozila) kad nemamo za šta da ih zakačimo.Koliko mene nervira što u 2025. godini oni i dalje od opreme za informisanje putnika postavljaju isključivo pišljivi jednoredni LED displej.
Pa dokle bre, kad već bacate silnu lovu na Tursko smeće, pa kupite i neke Turske displeje u boji, koji mogu više informacija da prikažu.
Spolja izgledaju vrhunski, a ova plava im stoji odlično, dok unutra izgledaju jadno i jeftino. Rekao sam još odavno, spolja gladac, iznutra jadac.Samo da se dobro pokažu. Tramvaj će svakako manje pokazivati eventualne nedostatke u završnoj obradi, sem kad prelazi preko ukrštenih koloseka. Nema rupa, nema tolikog uvijanja, pa će sigurno trebati i dosta više vremena dok se ne rastresu, ako se to uopšte i desi. Žao mi je što ih nisam isprobao u Temišvaru, a bio sam prošlog leta nekoliko dana. Mali grad, pa sam pre tabanao nego koristio javni prevoz. Spolja realno i ne deluju loše, niti su pravili neku veću buku u prolazu. No, samo vreme i eksploatacija mogu pokazati vrede li čemu. Obrtna postolja su veliki plus u odnosu na CAF. Valjda ih imaju, još ako je i pogon na sva tri, karakteristike su opet na strani Bozankaya-e.