Запатио се овде неки озбиљан људски коров.
Realno nikada nije trebalo dozvoliti da depo postane tržni centar. Otet GSPu, oteto prokletoTramvaji u Zagrebu poređani po starosti. Da nismo divljačko društvo koje je dozvolilo da izgori Depo i bude prodat privatniku koji je srušio Depo i sada tu gradi zgrade mogli smo i mi imati nešto slično.
Pogledajte prilog 178631
Danas kod Franša ulazi Romska porodica sa decom, niko ne želi da im ustupi mesto.
No, potez vozačice tramvaja će vas oduševiti, pripretila je svim putnicima da ona ne polazi dok neko ne ustupi mesto deci, prošlo je sigurno koji minut dok neki nisu popustili i deca se nisu smestila te je tramvaj krenuo.
Kao za baksuza zaboravih da pogledam GB, inače bih prijavio, ovo je za zasluženu stimulaciju.
Inače, vozači često pomažu osoboma sa invaliditetom, to sam lično video nekoliko puta (pogotovo ženski vozači), zaista jedan od najboljih kolegijuma u GSP-u.
"Na vozilima sada se često može videti tabla na kojoj piše 'Vozilo u procesu sertifikacije', a to znači da se trenutno u tom autobusu proverava da li radi klima i grejanje i da li je ispravan GPS uređaj, odnosno da li je vidljiv na aplikaciji.
Primetio sam da su skoro svi privatnici završili taj proces "sertifikacije" a da GSPova vozila i dalje čekaju....to nam dovoljno govori o stanju u ovom preduzeću kad svoj proces ne mogu da ispoštuju.
Nalepnice za sertifikaciju nemaju nikakve veze sa stanjem vozila.Primetio sam da su skoro svi privatnici završili taj proces "sertifikacije" a da GSPova vozila i dalje čekaju....to nam dovoljno govori o stanju u ovom preduzeću kad svoj proces ne mogu da ispoštuju.