lukander01
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 12.03.2021.
- Pohvaljen
- 1.418
Kako god, nesto mora da ide do Vuka.
Sent from my SM-G981U1 using Tapatalk
Sent from my SM-G981U1 using Tapatalk
Asfaltirano je, ali još uvek stoji ograda, kao i improvizovane asfaltirane rampe za lakše penjanje na tramvajsku bašticu, radi zaobilaženja radova, zato što se u jednom delu smera ka Slaviji, vozi dvosmerno.Sutra je 31. avgust, na sajtu GSP-a nema nikakvih novosti. Ima li neko informacije da li su radovi na skretnici završeni?
Da budemo precizniji, pruga je otvorena 31. VIII 1984. Pruga se gradila dve i po godine. Predlagane su tri varijante trase. Prvi predlog je predviđao prugu koja bi od Savskog mosta skretala u ulicu Vladislava Popovića, a zatim direktno iz nje ulazila u ulicu Jurija Gagarina. Drugi predlog je predviđao trasu kroz ulicu Vladislava Popvića, zatim bi ulazila u III bulevar (danas bulevar Milutina Milankovića), ispod železničke stanice Novi Beograd i dalje ulicom Jurija Gagarina. Kao najbolje rešenje prihvaćen je treći predlog koji od Savskog mosta ide ulicom Milentija Popovića, III bulevarom, ispod železničke stanice Novi Beograd i dalje Jurija Gagarina do ulice Ivana Ribara u Bloku 45.
Mesec i po dana ne mogu da poprave jednu skretnicu ??! U kom veku mi živimo? Mislim da su čak i 1890-tih brže sanirani kvarovi na tek izgrađenoj Beogradskoj Varoškoj Železnici, kako se tada zvao tramvaj
A zašto 5 i dalje neće raditi? Na njenoj trasi nije ni bilo nikakvih radova, a do jula je saobraćala normalno. Jedini razlog koji mi pada na pamet je pomor u voznom parku GSP-a, sve je manje i manje ispravnih tramvaja, a novi se uopšte ne nabavljaju već celu deceniju. I zašto pomeraju dvojku ?Nemanjina i Resavska su od sutra otvorene. 7, 9 i 12 saobraćaju redovno, 5 ne radi, 2 ide kroz Starine Novaka.
Biće postavljeno nakon što se zgrada Pošte u Svaskoj rekonstruiše.Zar nije trebalo da se napravi stanica na Savskom trgu za 11, kod pošte?
P.S. Dešava se da nekih vozila nema na aplikaciji, a ima ih kada se kuca *011*.