lukander01
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 12.03.2021.
- Pohvaljen
- 1.418
Mislim da jedan prepolovljen stoji u garazi. Koliko se secam to je onaj sto je iskocio u sudaru u Resavskoj.
trenutno koliko znam ne rade:1501,1502,1506,1507,1511,1512,1513 od sudara,1514,1519,1527=10 i sigurno jos koji a prepolovljeni je 1514 iz resavske verovatno odvezen negde van srbije na sredjivanje prednjeg dela za 1511 se cekaju deloviДа ли ће се слупани CAF поново некад вратити у саобраћај? Од почетних 30, колико их данас функционише?
Mislim da sam tamo negde 2017/2018. viđao pojedine CAF-ove da voze i na šestici. Po važećem tramvajskom redu vožnje, nema nijednog polaska šestice sa fusnotom, što znači da na njoj ne saobraća nijedno niskopodno vozilo.Upravo sam video CAF na liniji 6. Nikad do sada nisam video CAF na toj liniji, mislio sam da nikad ne izlaze na 6, ili grešim?
CAF ne može da se okreće na Beku, a i mislim da ne može kroz Cara Dušana.Petici bi isto dobro dosao CAF jer ima putnika, a i prolazi pored 4 pijace i malo je mucenje da se ljudi pentraju sa kolicima i cegerima.
Mozda ce moci kad zavrse rekonstrukciju.CAF ne može da se okreće na Beku, a i mislim da ne može kroz Cara Dušana.
Na osnovu logike pretpostavljam da nema mnogo putnika, zato što ta linija na bulevaru u potpunosti deli trasu sa mnogo frekventnijom sedmicom. Jedina razlika između njih je što sedmica skreće u Resavsku i nastavlja ka NBG, a šestica okreće na Tašmajdanu. Međutim, kome je odredište Tašmajdan, do njega može i jednom i drugom linijom. Ako je putniku iz istočnog Beograda odredište Vukov Spomenik, do njega može stići peticom, šesticom, sedmicom i četrnaesticom, ima čak 4 tramvajske mogućnosti. Šestica je verovatno i uvedena da rastereti sedmicu na potezu od Ustaničke do Tašmajdana.@Užice
Ne znam odakle ti informacija za ''najmanji broj putnika''. To nije tačno, s razlogom na 6 često rade kompozicije 2xKT4.
Šestica može da bude puna npr. da su sva mesta za sedenje zauzeta i da ima nekoliko ljudi da stoji, to se dešava kada nema petice, sedmice ili četrnaestice, ali nikad nisam video šesticu da ne možeš da uđeš.Na osnovu logike pretpostavljam da nema mnogo putnika, zato što ta linija na bulevaru u potpunosti deli trasu sa mnogo frekventnijom sedmicom. Jedina razlika između njih je što sedmica skreće u Resavsku i nastavlja ka NBG, a šestica okreće na Tašmajdanu. Međutim, kome je odredište Tašmajdan, do njega može i jednom i drugom linijom. Ako je putniku iz istočnog Beograda odredište Vukov Spomenik, do njega može stići peticom, šesticom, sedmicom i četrnaesticom, ima čak 4 tramvajske mogućnosti. Šestica je verovatno i uvedena da rastereti sedmicu na potezu od Ustaničke do Tašmajdana.
Nisam se često vozio šesticom, ali moje iskustvo je da je mnogo manje popunjena od sedmice, devetke, dvanaestice, petice, možda čak i desetke.
Apsolutno joj je to glavna funkcija.Šestica je verovatno i uvedena da rastereti sedmicu na potezu od Ustaničke do Tašmajdana.
Znači ko zna kad..Biće postavljeno nakon što se zgrada Pošte u Svaskoj rekonstruiše.
Твоја логика у математичком смислу није лоша. Али због система грешака у планирању, пројектовању, и управљању на жалост, систем математички не функционише. Линија 6 је уведена раних 2000-тих на захтев грађана због непоузданости линије 7. Сличан значај су имале старе линије 11 и 13 док их нису упропастили. Садашња 13 је корисна, али недостаје Калемегдан-Баново брдо.Na osnovu logike pretpostavljam da nema mnogo putnika, zato što ta linija na bulevaru u potpunosti deli trasu sa mnogo frekventnijom sedmicom. Jedina razlika između njih je što sedmica skreće u Resavsku i nastavlja ka NBG, a šestica okreće na Tašmajdanu. Međutim, kome je odredište Tašmajdan, do njega može i jednom i drugom linijom. Ako je putniku iz istočnog Beograda odredište Vukov Spomenik, do njega može stići peticom, šesticom, sedmicom i četrnaesticom, ima čak 4 tramvajske mogućnosti. Šestica je verovatno i uvedena da rastereti sedmicu na potezu od Ustaničke do Tašmajdana.
Nisam se često vozio šesticom, ali moje iskustvo je da je mnogo manje popunjena od sedmice, devetke, dvanaestice, petice, možda čak i desetke.
Pa odatle obilaznicom preko Pupina do Ušća.A može i mostom u produžetku Tadeuša Košćuška za Kotež/Borču.
+ veza Zemun-Borča i Blokovi-Borča, oba preko Kališa.A može i mostom u produžetku Tadeuša Košćuška za Kotež/Borču.