Nema potrebe da opterecujemo ovaj forum s pricom, ko hoce da cita ono sto smo nas dvojica i ostali pisali, neka se u clane na doticni forum. Bespaltno je.Wile E. Coyote":3pvg48e2 je napisao(la):Причали смо о свему томе на railserbia.net, констатовали смо да су другови из ГСП-а мало пречешљали форум све би било много боље и да им нико не би ускраћивао информације, али шта ћеш кад они све знају најбоље.
Да не ширимо причу са другог форума овде. Или да ширимо?
relativno skoro sam cuo, a mislim da je jos neko pominjao, da se uskoro raspisuje tender za rekonstrukciju bulevara koja ukljucuje i premestanje sina na sredinu ulice, a to bi trebalo da se radi sledece godine.hazard":2auetcw5 je napisao(la):U Blicu ima clanak o zameni sina u Bulevaru na deonici izmedju Batutove i G. Vucica. Clanak spominje nekakve "tramvajske bastice" kojih inace na toj lokaciji nema (kao sto ih nema nigde duz Bulevara).
Da li je ovo samo vec ustaljena Blicova aljkavost ili je po sredi premestanje sina u centar ulice, gde zaista postoji bastica (ali bez sina)? Naime sredinom Bulevara bas na ovoj lokaciji ima ostrvo koje razdvaja saobracaj gde je posadjeno zelenilo.
Mislim, sumnjam da bi tu premestali sine a da to ne rade duz celog Bulevara, nego aj da pitam...
Pod pojmom tramvajske baštice se tretira bilo koji deo kolovoza posebno (fizički) odvojen za saobraćanje tramvaja, ne mora biti traviran, niti lociran u sredini.hazard":215zovhn je napisao(la):U Blicu ima clanak o zameni sina u Bulevaru na deonici izmedju Batutove i G. Vucica. Clanak spominje nekakve "tramvajske bastice" kojih inace na toj lokaciji nema (kao sto ih nema nigde duz Bulevara).
Ma da je i mitoizam, on je uvek ovde bio prisutan, ali, nažalost, u pitanju je idiotizam! :bash::bash::blah:Wile E. Coyote":31w6iyre je napisao(la):Не аматеризма, него митоизма. :bash: