Marsej je perverzan.. Inace, onaj u Nici nema kontaktnu mrezu na glavnom trgu, pa tako leluja - uhvati zalet, a pesa.ci bolje da se sklone..
Salim se, ima baterije.
U Milanu imaju sve moguce generacije tramvaja, i to je u neku ruku zanimljivo, ali opet mozda malko smor.
Sad su u Zagrebu uveli sms naplatu, i displeje na raznoraznim stanicama za koliko dolazi tram. Ono sto je perverzno - kad sam se vracao sa Franza Ferdinanda, nocnim tramvajem koji je bio bus (nevermind) vidoe sam kako izgleda to cudo od displeja gde mu pise koja je sledeca stanica, u koliko sati treba da krene sa nje, i koliko je udaljena. Kad stane na stanicu, masina mu kaze da li zuri ili kasni.
Takodje, tramvaji su u Zagrebu jezivo spori, ja ne znam da li je to bilo i ranije, ali ovo je stvarno preterano. Da i zbog tih gps-a oni idu nesto sporije, ja ne znam? Jer onda moraju da prate satnicu, koja je namestena da tramvaj ili bus idu negde cca 30-40 km/h.
A sad, palim..
Pisemo se uskoro vise, i sa slikama nadam se, jer nemam svoj racunar u Zagrebu pa ih je nezgodno prebaciti..