Šta je novo?

Tramvaji

Tramvaj iskočio iz šina

Dva putnika povređena kada je oko 8.15 časova u Radničkoj ulici u Beogradu tramvaj iskočio iz šina. Povređeni prebačeni u Urgentni centar.

Dve osobe su povređene kada je tramvaj koji saobraća na liniji broj tri, iz za sada nepoznatih razloga, iskliznuo iz šina i udario u trafo stanicu i metalnu ogradu zgrade kod "Gospodarske mehane" u Beogradu.

U Gradskom saobraćajnom preduzeću rekli su da se nesreća dogodila oko 8.10 kod privremene okretnice tramvaja u Radničkoj ulici, kod "Gospodarske mehane", u blizini Beogradskog sajma i da su lakše povređeni vozač i jedan putnik.

Vozač tramvaja ima posekotine po licu, a jednom putniku je razbijen nos. Povređeni su zbrinuti u Urgentnom centru.

Iz GSP-a navode da je na tramvaju pričinjena velika materijalna šteta i da se uzrok iskakanja iz šina još uvek ne zna. Saobraćaj se u tom delu grada odvija normalno.

Шпанци тренутно не саобраћају том деоницом :)

Evo epiloga onog izletanja kod gospodske mehane

484356_137119626425447_863641360_n.jpg

Како ли је овако успео да излети???

Verovatno neprilagodjena brzina prilikom okretanja na okretnici...

Nije se okretao na okretnici kao sto se vidi na slici da je tramvaj sa linije 3. Post osvi znamo da ta skretnica je iskljucena pa mora rucno da se prebacuje. Vozac sa linije 12 nije vratio skretnicu u prvobitan polozaj.

nadam se da ce se uskoro vise povesti racuna o slobodama nacionalnih manjina u prevozu.ako se dobro secam ,zimus su pretukli i izboli jednog goranca

@deka75 Bez uvrede, ali čini mi se da nisi pročitao tekst sa linka, već samo naslov. Ako je sve to istina onda naslov nema veze sa onim što se dogodilo.

Cuburac93":1xgncc49 je napisao(la):
Njima bre treba zabraniti ulaz u prevoz, pogotovo u tramvaj.
Možda i treba, ali ne na osnovu toga što su romi, već zato što su romi dijabole. Iste onakve kavih ima i među nama "svetlima" koliko hoćeš.

Јаоо... јадни роми, они су жртве у овом инциденту који је изазвала трудница, у петом месецу... :(

nikola011":k9yhwhjg je napisao(la):
Cuburac93":k9yhwhjg je napisao(la):
pogotovo u tramvaj.

Ajde prvi deo recenice sam razumeo, ali ovaj nikako :lol: :lol: :lol:

Зато што у већини случајева, цигани, пардон роми у трамвајима свирају, певају, играју...
Нисам 卍, али претерују. Праве ср**а по граду, и после се жале као кршимо њихова права! Ми (срби) као немамо права, још у својој држави... Населе се у сред Новог Београда и кад треба да се одселе буне се, ма извини молим те. :rant:

^^^
Znam ja sta je hteo da kaze ulaskom u prevoz, pevaju oni svuda, i u bus-u, i u troli. Zasto je izdvojio tramvaj?!

"Njima bre treba zabraniti ulaz u prevoz, pogotovo u tramvaj."

Naslov je glupav - prvo zato što ne odgovara opisu situacije u tramvaju, a drugo zato što nas obaveštava o etničkoj pripadnosti učesnika incidenta. Koga, bre, boli dupe da li su oni Romi ili ne? I to se stalno ponavlja u našim medijima.

Npr. danas su neki dripci opljačkali poštu u Rakovici, pa naslov u novinama nije bio "Srbi opljačkali poštu u Rakovici".

Dripci su dripci, bez obzira koje su nacionalnosti i to mora jasno da se razgraniči.

Kada se nesto generalizuje onda je u pitanju ozbiljna stvar i takve gluposti nisu za tolerisanje kako u realnom zivotu a tako i na forumu. Izdvojene slucajeve treba osuditi i pricati o njima ali govoriti o zabrani ulaska neke populacije u vozilo gradskog prevoza u 21. veku je za svaku osudu.

nikola011":20lauzsq je napisao(la):
^^^
Znam ja sta je hteo da kaze ulaskom u prevoz, pevaju oni svuda, i u bus-u, i u troli. Zasto je izdvojio tramvaj?!

"Njima bre treba zabraniti ulaz u prevoz, pogotovo u tramvaj."
Trams are his thing. :laugh:

Vrh