Šta je novo?

Tramvaji

Ljudi, ljudi, a normalno je da ce pre ili kasnije da se desi nekakav :fijasko: , treba samo nabaviti rezervne delove.

Nada, se da je ostecenje iskljucivo povrsinsko?

Што се тиче упарених катица на 9, знам да свако лето шаљу њих на 9. Дал ће тако и од септембра бити, не верујем :)
Али дефинитивно соло катице на 9 су премале.

stf":1tlw09ak je napisao(la):
Ко је коначно укључио мозак, ДЈП или ГСП, не знам, али коначно на линији 9 возе упарене катице. Неко је коначно прихватио реалност на коју дуго указујем, да је линија 9 оптерећенија и од седмице, и тиме најбитнија линија трамвајског система.

Можда су КАФ-ови "кривци" за ово, јер у депоу више немају места па упарују катице. То је одличан начин за решавање "вишка" трамваја. Упарити их и тиме повећати капацитет.

Све у свему, потез за похвалу. :kk:
Онда 2,5 и 10 паркирати на Дорћол. Било је приче да ће се то десити.

Eh,ja vidim i jednu manu kod tog uparivanja.Recimo teraju uvece na 7ici uparene katice pa imas manje polazaka jer prodje jedna dupla katica a oni to racunaju kao dva polaska.

jel ima neke sanse da se tramvajska mreza prosiri :)
tipa do trokrake na nbg i do pasicevog trga i ... :)

vucko":kro52obs je napisao(la):
Eh,ja vidim i jednu manu kod tog uparivanja.Recimo teraju uvece na 7ici uparene katice pa imas manje polazaka jer prodje jedna dupla katica a oni to racunaju kao dva polaska.

Jedino rešenje je uvesti svake dve godine polaganje za licencu za svakog člana saob.menađmeta ,
pa ko zadovolji zadovolji
ovakve i sl. stvari mogu da dozvoljavaju samo ne stručna lica ili stručna lica koja su se ustoličila
pa ih zabole du#&%$ :rant:

grad ima pravo da traži i postavlja i takve uslove-propise
stvar je samo volje koliko uprava želi da nam saobracaj bude efikasniji

vucko":1yuhv8kb je napisao(la):
Јел` ме зезаш?!?!

Још један генијални изум Дирекције претпостављам?

:laugh:

Da li ova Tatra još uvek saobraća gradom, pošto je nisam video?
beograd1004300903izpt4.jpg

Slika tramvaja pred drugi svetski dok je isao 29. novembra,ovo je blizu raskrsnice sa Cvijicevom,mislim da nije bila slicica do sada ovde

Despota-Stefana-29-novembra.jpg

@ Vucko,
to je upravo raskrsnica sa Cvijicevom, i to onaj trg koji je Zex nekada davno odradio. Sada pogled na ovu zgradu zaklanja nelegalna cevabdzinica, toalet, cvecara i par kiosaka sa sve NIS pumpom.

A sta kazete sto u planu metroa stoji ova identicna trasa kroz 29 novembra kao sto je bila ova pruga doduse jednokolosecna duz iste ulice sve do pancevackog mosta.

JohnnyLee":lx2tvfjq je napisao(la):
Bivis":lx2tvfjq je napisao(la):
Da li ova Tatra još uvek saobraća gradom, pošto je nisam video?

ја је нисам видео на улици већ 3 године

Ja cesto prolazim pored remize na N. Beogradu i vidjam je parkiranu ispred malog Sindlera (GB 456).

http://www.studiob.rs/info/vest.php?id=77679

Nije navedeno zasto se vrse ti radovi...ima li to veze sa petljom Radnicka ili tako nesto?Ako neko zna pouzdan odgovor,neka napise.
Bas me zanima, s obzirom da i celog proslog leta takodje nisu radili tramvaji 12 i 13.

p.s. Za liniju 3 nista nisu napisali,a ona sve do hipodroma deli trasu sa 12 i 13...

jel ce se to raditi skretnica i ukljucenje tramvaja sa Banovog brda na most? rusi se i dvadesetak metara zida hipodroma, verovatno prave siri luk, da bi Caf mogao da se popne na most?

Ima veze jer se radi povezivanje tramvaja sa mosta ka banovom brdu i ka sajmu.3ka koliko znam nema izmene radova.

Dobro je sto ruse deo ograde hipodroma jer to znaci da povecavaju krivinu.

Vrh