1111":2diz95e9 je napisao(la):Wile E. Coyote":2diz95e9 je napisao(la):Тешко, максимална брзина ПЦЦ је била, ако се не варам, 70 км/ч.
Мислим да је на папиру максимална брзина ПЦЦ трамваја била 80 км/ч, али су вероватно могли и брже да иду.
Од наших Катица, најбржи је вагон 333, јер нема лимитатор брзине, која је иначе на ЧКД-КТ4 трмвајима ограничена на 60ак км/ч.
Бога ми, како возе, све је могуће :laugh: :laugh:veb983":2lbpeulq je napisao(la):Znas kako, i ja sam kao klinja imao tripove da ce pun autobus da se prevrne na skretanju u okretnicu na ustanickoj (ko je odande zna kako je zeznuto skretanje ) al se to nije nikad dogodilo
djordje*******g":394rol5n je napisao(la):vucko":394rol5n je napisao(la):Nole zaradio brdo para danas.Red bi bio da kupi gradu makar jedan CAF.
Bilo bi lepo da Novak i ostali srpski sportisti koji sigurno imaju uloze nesto u Beograd ili neki drugi grad vec po zelji. Nazalost u Srbiji zaduzbinarstvo je poptpuno zamrlo a to je predivna stvar.
Nisam siguran koliko je pametno ulagati u javni prevoz da sam u njegovoj ulozi svakako da bih razmisljao u tom pravcu, mozda na kraju karijere, uz dobru ogranziciju i ljude koje bi on mogao da okupi mogao bi da se napravi eventulano pesacki most ili neki projekat slicne vrste koji bi bio upcetaljiv i predstavljao tajnu uspomenu i obelzje ovog grada.
http://www.gspbeograd.net/viewtopic.php?f=12&t=32&start=120"KT4YU"":10v7sc6n je napisao(la):
Somi303":3i4aqtou je napisao(la):Шта је ово?
Александар":rmxporlr je napisao(la):Somi303":rmxporlr je napisao(la):Шта је ово?
Deo iz gošine KT4, moguće neki centralni računar za kontrolu čopera ili slično. GSP je inače prezadovoljan kako je Goša uradila modernizaciju, te i uprkos (ne)održavanju™ se retko kvare!