Cuburac93
Higher intermediate
a pa onda hvala na postovanju.
je na 14 ceo mesec
je na 14 ceo mesec
Александар":2jm3xvut je napisao(la):GSP je inače prezadovoljan kako je Goša uradila modernizaciju, te i uprkos (ne)održavanju™ se retko kvare!
I traju 30-50 god.za razliku od autobusa ili trole čiji je vek eksploatacije do 6 g. :kafa:nombre":24cokeim je napisao(la):Umesto 30 novih tramvaja moglo je da bude izgradjeno 10 hotela sa 5*!
Nikada mi nece biti jasno zasto su tramvaji toliko skupi?
Somi303":1aaa4wtg je napisao(la):Јел ту модернизацију платила Чешка влада?
stanislaw":1aaa4wtg je napisao(la):Inače ja sam negde po forumima čitao kafanske priče na temu kako je GSP brižljivo birao najgore vagone za upućivanje na remont u Gošu
Šta će nam 10 hotela sa 5 zvezdica? takvih hotela ima previše, Beogradu fale hoteli sa 2 i 3 zvezdice.nombre":3fuf7ol1 je napisao(la):Umesto 30 novih tramvaja moglo je da bude izgradjeno 10 hotela sa 5*!
Nikada mi nece biti jasno zasto su tramvaji toliko skupi?
http://www.gspbeograd.net/viewtopic.php?f=12&t=228&start=160"KT4YU"":2dblgf3b je napisao(la):Danas je jedan tuzan dan drugovi... isecen je 631
Misliš da znaju?Wile E. Coyote":jl5nxk1y je napisao(la):Шта су Швајцарци на то рекли?
Ако не знају, сазнаће. Онда ћемо да видимо хоће ли донирати још трамваја, како су најавили...Senke":ttuvg4sd je napisao(la):Misliš da znaju?Wile E. Coyote":ttuvg4sd je napisao(la):Шта су Швајцарци на то рекли?
"milmar"":39p25jke je napisao(la):Nije, ali kad bi se šalili :lol: (objašnjenje u nastavku)..."KT4YU"":39p25jke je napisao(la):Potvrdjujem da se nije nista dogodilo sa 1501...
Da je GSP firma u kojoj se ne zna k'o pije a k'o plaća sam znao odavno, ali ovako nešto još nisam pretpostavio da se može desiti.
Dakle...
ИНФОРМАЦИЈА
о пуштању у рад новог трамваја марке CAF
У петак, 16.09.2011. године, на линији 7, поред возила са гаражним бројем 1502, ће саобраћати још један трамвај марке CAF.
Ново возило ће имати гаражни број 1501 и радним даном ће радити као 2/7, док ће суботом и недељом радити као 13/7.
Напомена: Изузетно, у недељу, 18.09.2011. године, због радова на трамвајском колосеку (раскрсница код Економског факултета), трамваји марке CAF неће саобраћати.
Međutim...
Ovo obaveštenje je stiglo danas i sve bi bilo lepo da je isto ostalo važeće. Ipak je neki problem ispao, dok je rešeno da ovo današnje obaveštenje ipak nije merodavno i da drugi Španac sutra ipak neće izaći u saobraćaj.
Stoga, da se vratim na početak...
... i konstatujem da vagon #1501 ipak ima problem (a glavni je taj da je u par navrata bio previše opterećen peskom prilikom probnih vožnji i ispitivanja, te da često gubi vuču)..."KT4YU"":39p25jke je napisao(la):Potvrdjujem da se nije nista dogodilo sa 1501...