Šta je novo?

Tramvaji

Ja ga video u Bulevaru oko 22h,zaista izgleda moćno :kafa:

Dooobar ulov!

Evo sta kaze fotograf

Pri skretanju neviđeno škripi. Toliko, da posle njegovog prolaska zuji u ušima...
img1012medium.jpg

Ma bre nepitaj ja kad sam cuo da skripi ja morao da stavim prste u usi. :bash:

Ali mocan je , nego nije bilo ok to sto je zbog tog Slobe koji je vozio CAF-a izbacio mog kuma iz vremena.

A jel skripi i ovako ili samo pri skretanju?Kakav utisak ti je ostavio?

Elegantan tramvaj otkriva svoju tajnu kad se pokrene, plašljiv je i škripi, ko bi očekivao od manekena :))

људи, дајте ми информације. шта се дешава са трамвајима? када крећу? био сам одсутан 7 дана, па ме мрзи да све листам :)

Cuo sam da krecu 27 avgusta tako rece cuburac

Tako je zvanicno 27 krece jedan u rad posto je samo jedan vozac prosao obuku,dosta njih je palo obuku ali nadam se da ce jos 3-5 proci obuku

MIslis za caf-a???

Kapiram da je dzoni pitao kada 3ka ponovo krece?

Cuburac93":39z3yjna je napisao(la):
Tako je zvanicno 27 krece jedan u rad posto je samo jedan vozac prosao obuku,dosta njih je palo obuku ali nadam se da ce jos 3-5 proci obuku

JEDAN VOZAČ PROŠAO OBUKU?!

Hahahahha

Nije smesno :) :) imam potpuno razumevanje za ljude koji posle 30 godina sedaju za upravljac savremenog tramvaja,potrebno je vreme za privikavanje...Ako se taj jedan razboli ja cu da vozim nije problem :)

posto ce da propadne Jat, nek posalju pilote da voze tramvaje..... oni su navikli na komplikovane masine :p doduse ovaj CAF ima savremeniju elektroniku od bilo kog aviona jata

Мој мобилни има савременију и компликованију електронику од било ког авиона Јата.

Sinoć bila probna vožnja na NBG, klinci se skupili na okretnici kod bloka 45 da vide zadivljeno gledaju u novi tramvaj.

Bio je i u Bulevaru.Definitivno ga uvedose u semu kad ga vozaju u 21.30 po trasi 7ice.

Vrh