Šta je novo?

Tramvaji

Ma kako nema mesta u "donjem" depou, nekada je to bio glavni tramvajski park. :p Treba samo preurediti prostor, raskloniti onaj krš i lom :D

Sa beogradske strane mora da postoji funkiconalan depo. Sećate se kada su, zbog radova na mostu, neke tramvajske linije bile redukovane.

Wile E. Coyote":2vmnl88x je napisao(la):
Не. Треба репарирати онај крш и лом.
Nisam mislio na ostatke tramvaja, nego stare akumulatore, delove rashdovanih ZiU trolejbusa, njihove školjke koje zauzimaju mesto itd. Zatim, hale bolje oranizovati jer puno toga može komaktnije da se smesti na tom prostoru. Trenutno je sve prilično haotično.

KONACNO!!!! :D

Linije 6, 7 i 10 menjaju trase od 6. do 9. avgusta
Blic - Pre 58 minuta
Tramvajske linije 6, 7 i 10 voziće izmenjenom trasom od subote, 6. avgusta u jedan sat do utorka, 9 avgusta do 3.30 sati, zbog radova na zameni tramvajskih ukrštaja na raskrsnici Bulevara kralja Aleksandra i Beogradske ulice, saopšteno je iz GSP-a.

Tramvaji sa linije 6 saobraćaće na relaciji Ustanička - Omladinski stadion, tramvaji na liniji 7 voziće od Ustaničke preko Bulevara kralja Aleksandra i Trga Slavija, kroz Nemanjinu, pa redovnom trasom do Bloka 45.

Tramvaji sa linije 10 saobraćaće izmenjenom trasom pored Vukovog spomenika, zbog radova na toplovodu u Beogradskoj ulici pored parka Tašmajdan.

Sipak :D

Menjaju toplovod u Beogradskoj i ce asfaltiraju i to je to.

Pa pise "zbog radova na zameni tramvajskih ukrštaja na raskrsnici Bulevara kralja Aleksandra i Beogradske ulice". :|

Čeka mučenje :D Da ga teraju pored železničke, pa uz Kalemegdan, pa po trnju od Kluza do Ustaničke. EEee ni ne zna šta ga čeka:D

E da mu nisam u koži. :rolleyes:
Nego primetih da će biti velikih problema,mislim na udese i češanja u Savskoj ulici u popodnevnim špicevima kada se kamioni i auti tiskaju u milimetar seku put tramvajima i sl.Mislim da bi bilo mnogo sigurnije za nove tramvaje da su ogradili bašticu u Savskoj živi bili pa videli,također bi se deblokiranjem šina u Savskoj vreme putovanja u mnogom poboljšalo a po završetku obilaznice i Kineskog mosta trebalo bi zabraniti saobraćaj autima preko tramvajskog mosta.. :kafa:

^^ Verovatno kad zavrse radove na petlji u Radnickoj i na Mostaru, sto je predvidjeno za 28. avgust.

Ovo je u nemanjinoj na displeju pise SI (to u prevodu znaci da)
2vl8c44.jpg

I kod zeleznicke
2dh88c6.jpg

A najace je bilo to sto sam usao u tramvaj koji vozi moj kum ja nisam ni provalio da moj kum vozi duplu sedmicu ja sam bio potrcao i usao u drugi vagon pa sam kod tasa uskocio u prvi i primetio kuma.

Video ce biti gotov za 10 minuta

Vrh