Šta je novo?

Tramvaji

Ovo mene pocinje da nervira vozega negde oko 20:00 staju na svaku stanicu punu ljudi, ljudi se lome da bi usli u njega,
GSP ocigledno ceka da im naiđe neka grupa bu**** i da im razlupa CAF-a i to dobro

Pa baš tako. Nesposobni su, za mesec dana su mogli 50 radnika da obuče već. To me podseća na nekog seljaka koji kupi novi TV pa ga stalno pali gasi, stiska, jedva ukapira nešto, malo gleda, i tako dok jednom ne nauči da ga koristi bar koliko mu treba.

A da zaposlimo Kineze da voze tramvaje,oni su jako marljiv narod. :kafa:

свеже слике, другар и ја га јурили Немањином:
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Cuburac93":3uzc2bv4 je napisao(la):
Ovo mene pocinje da nervira vozega negde oko 20:00 staju na svaku stanicu punu ljudi, ljudi se lome da bi usli u njega,
GSP ocigledno ceka da im naiđe neka grupa bu**** i da im razlupa CAF-a i to dobro
Koliko ja znam na vratima jasno piše proba, ti što se lomatju su sami krivi što se majmunišu. :bash:
Kako li će se tek bag** tripovati oko otvaranja vrata, ko je će sami putnici otvarati.

Ovaj Siemensov Imperio spolja je loša kopija Caf-a (čak su mu stavili istu boju bez plave linije),te se vidi da smo zaista dobili što se dizajna tiče lepe tramvaje :kafa:

Ako malo bolje pogledaš može izgledati i kao loša kopija Crotrama, zapravo, boja asocira mnogo više nego izgled. Prvo reagujemo na boju:) Svaki žuti autobus na prvi pogled iz daljine u početku podsećao je na japanca

Danas prošao CAF Resavskom pored mene. Glasniji je barem 3 puta od ovih naših matorih tramvaja, što mi nikako ne ide u glavu. Napominjem da je to bilo na pravcu, a ne u krivini...

Ovi rekose da se CAF-ovi nece ni cuti ali ocigledno su se zeznuli mozda je do sina valjda je uzak kolosek za CAF-a pa zato skripi mnogo.

Sammael":2perplri je napisao(la):
Danas prošao CAF Resavskom pored mene. Glasniji je barem 3 puta od ovih naših matorih tramvaja, što mi nikako ne ide u glavu. Napominjem da je to bilo na pravcu, a ne u krivini...

Video ga na Bulevaru, super izgleda. Ali se i cuje! Nisam ocekivao toliku buku

Cuburac93":316gl3mx je napisao(la):
Ovi rekose da se CAF-ovi nece ni cuti ali ocigledno su se zeznuli mozda je do sina valjda je uzak kolosek za CAF-a pa zato skripi mnogo.

A kakav je to CAF ako mu je uzak beogradski kolosek? :shok:

Vrh