Кроз Војводе Бојовића? Јеси ли сигуран? Па да се Прокоп завршио и те шине макле, могао је трамвај да се измести да иде трасом пруге. Овако, све спада у домен ШББКББ.amm8990":250vlpc4 je napisao(la):Nekad je i išla dole Ma mogli su oni i prugu postaviti kroz park, ništa ne bi falilo.
SkyscraperDarko.;56017221":113xwgw7 je napisao(la):Nikada nije vozio na redovnoj liniji od kad je dosao u BG i godinama je lezao u depou na NBG. Bilo je price da ce se srediti i da ce poceti da radi kao turisticki tramvaj(verovatno umesto trenutnog 345).
No slike govore vise od reci, generalno sredjen, 456:
Autor slika: zeka
Ovako:sizif":2nf6kca6 je napisao(la):Људи, мени су ови Дуваг трамваји много лепи и врло сам срећан што нам их Базел поклања. Лепи су, тешки, некако моћни и прелепо обојени.
С тим у вези, два питања за оне који су упућени: Колико имамо "швајцараца"? Да ли још увек сукцесивно пристижу њихова возила? Ако се не варам, пре годину-годину и по дана су најавили долазак још тридесетак комада.
pa da, ne do Bog da ieš češće peške. Ja se uvek nadam da mi u susret idu Čehinje a ne Švajcarkinjevucko":1eftdxhy je napisao(la):prolazio sam danas ispod savskog mosta,znaci bog te mazo koliko se cuju oni zeleni tramvaji iz bazela.katice su mnoooogo tise!
Upravo tako,dok sam prolazio nisam obracao paznju al i kad sam se odaljavao svajcarkinje zvuce ko nekoliko tenkova,a dozivljaj je poseban kada si na mostu,one vibracije su neverovatne!Archangel":21m9d3vz je napisao(la):pa da, ne do Bog da ieš češće peške. Ja se uvek nadam da mi u susret idu Čehinje a ne Švajcarkinjevucko":21m9d3vz je napisao(la):prolazio sam danas ispod savskog mosta,znaci bog te mazo koliko se cuju oni zeleni tramvaji iz bazela.katice su mnoooogo tise!
Па пре тога су биле обичне тролне мотке. Колико ми се чини, оваквих пантографа у Београду никад није било (можда и грешим).Матеја Бељан":2cskpwbd je napisao(la):WOW ovo je mozda prvi put da vidimo ovakav pantograf u Beogradu, makar nakon modernizacije 80tih
To moze biti razlog zasto je toliko stajao u Depou, ljudima nije bilo jasno kako radi pantograf hahahaWile E. Coyote":3q0vkwr0 je napisao(la):Па пре тога су биле обичне тролне мотке. Колико ми се чини, оваквих пантографа у Београду никад није било (можда и грешим).Матеја Бељан":3q0vkwr0 je napisao(la):WOW ovo je mozda prvi put da vidimo ovakav pantograf u Beogradu, makar nakon modernizacije 80tih