Ma to ne sporim, nego bas da ces upoznati poslovne ljude tako sto ces ziveti u komsiluku poslovne zgrade
osim ako neces da ih presreces ispred, a kapiram da neces
Hahahaha, ko zna, da sam tek završio faks i da tražim posao u BG-u možda bih i presretao.
Vidim da su kolege objasnile neku suštinu.
Nego ima i neka lična stvar a to je da su u tim vrhunskim poslovnim zgradama najjače i najpoznatije korporacije i firme.
Kako sa nekima saradjujem i često i dolazim u sam Airport-city, meni je to trenutno vrhunac poslovnog ambijenta, pa bih hteo da mi firma tu u budućnosti ima kancelariju i predstavništvo za BG.
Direktor tog dela bi onda imao i stan i parking mesto.
U medjuvremenu je svakako odlično mesto i za rentanje, jedino je BNV neznatno skuplji po tome, pošto su malo skuplje nekretnine sam ROI je i isti.
Cena je baš otišla visoko samih nekretnina pogotovo u tom delu od kada sam kupio.
Svakako odabir izmedju BNV i West 65/Bloka 65 meni ide u korist Westa izmedju ostalog(kvaliteta) zbog poslovnog ambijenta.
Osim ovog foruma ne koristim i nisam ni koristio ni hub ni
coworking (morao bih da izguglam šta to tačno i znači), pa pridajem značaju tu ličnu komunikaciju pa i prisustvo uspešnih poslovnih ljudi.
Čak i samo posmatranje cele te radne i poslovne organizacije iz stana ili boravka u tom bloku po meni doprinosi želju ka uspehu i za napredovanjem.
Dok mi je za život odlično.
Jedino mi je krivo što nisam mogao da uzmem u izgradnji u West kuli ali tako je tada bilo, jer mi je to trenutno najbolja nekretnina i po meni ne vidim da će je neko i prestići uskoro u BG-u, baš zbog celokupnog ambijenta nakon izgradnje Bloka64 i IMT-a.
Razmišljao sam da sledeću nekretninu uzmem u drugom delu Beograda - BNV, ali sada posle ponovnog razmišljanja mislim da bih pre uzeo još jednu u Bloku65/64.
THE ONE kompleks gradi po meni jedan veoma poznat i proveren Investitor i lično zbog toga mi ovaj kompleks dobija veliki plus, nisam upućen sa detaljima projekta ali ima odličnu reputaciju, jedan od retkih Investitora kojeg većina Novosadjana ceni.