Šta je novo?

The One - Novi Beograd

Joj bre ljudi sto ste smesni, pa kako mislite da cete upoznati kvalitetne ljude, dok su oni na pus pauzi a ti vi setate pse😁 hahaha bas sam se nasmejala.

Kapirm npr. koncept rada iz nekog coworkinga ili huba za upoznavanje ljudi, ali bas da zivis u komsiluku poslovne zgrade... 🙃

Sve super, ali iz prve ruke znam kako to funkcionise, kolicina posla koji sam dobio preko samo poznanstva i upoznavanja nije mali.

Ali svako ima pravo na svoje misljenje :D

Ma to ne sporim, nego bas da ces upoznati poslovne ljude tako sto ces ziveti u komsiluku poslovne zgrade🙂 osim ako neces da ih presreces ispred, a kapiram da neces

Ma to ne sporim, nego bas da ces upoznati poslovne ljude tako sto ces ziveti u komsiluku poslovne zgrade🙂 osim ako neces da ih presreces ispred, a kapiram da neces
Komšiluk poslovne ne. Ali obično ljudi vole da žive u blizini a dok se deca igraju na igralištu obično roditelji pričaju... Tako se upoznaju ljudi...

Kada se Roda Mega centar sruši 2030. a hoće, west ce biti krcat i jysk, dechatlon, uradi sam, lilly itd

Prilozi

• Screenshot_20250125_205007.png
    Screenshot_20250125_205007.png
    1,7 MB · Pregleda: 65
U zgrada TheOne, West, A blok i sve ostalo u toj klasi 99% komsija koje ce upoznati su ili poslovni ljudi koji rade na boljim i menadzerskim pozicijama u korporacijama, ili poslovni ljudi koji su vlasnici svog biznisa. U takvim naseljima nema mogucnosti da upoznas klasicne komsije poput onih u starim zgradama u blokovima na par stotina metara od bloka 65. To sto su poslovne zgrade u okruzenju, to je samo dodatni bonus, ali svakako nije situacija kakva je recimo bila pre 15 godina kada su poslovne zgrade u Milutina Milankovica bile prekoputa starih stambenih zgrada u bloku 37, 38 i 28, gde bi recimo bila situacija koju spominjes i gde na jednoj strani ulice vidis japi ekipu (poslovne zgrade), na drugoj standardno komsijanje sa penzionerima i ostalo :)

To se zove networking i ovakve lokacije poput bloka 65 su fantasticne za ljude koji su iz bilo koje bolje poslovne price (bilo da rade na dobrim i menadzetskim pozicija, bilo da su vlasnici biznisa, bilo da su konsultanti ili drugi profesionalci sa jakim prihodima) jer jednostavno svaka ptica svome jatu leti.

I ja sam upoznao jako puno kvalitetnih ljudi u A bloku, a i sada upoznajem kvalitetne ljude u Sakuri. Cak sam sa jednim bivsim komsijom iz A bloka usao u neku side job zajednicku pricu (uleteo sam mu sa lovom kao suinvestitor u njegov side biznis koji mi se svideo), tako zivot u bloku 65 i okolini je super ako si iz te price.

Hahahaha, ko zna, da sam tek završio faks i da tražim posao u BG-u možda bih i presretao.
Vidim da su kolege objasnile neku suštinu.
Nego ima i neka lična stvar a to je da su u tim vrhunskim poslovnim zgradama najjače i najpoznatije korporacije i firme.
Kako sa nekima saradjujem i često i dolazim u sam Airport-city, meni je to trenutno vrhunac poslovnog ambijenta, pa bih hteo da mi firma tu u budućnosti ima kancelariju i predstavništvo za BG.
Direktor tog dela bi onda imao i stan i parking mesto.
U medjuvremenu je svakako odlično mesto i za rentanje, jedino je BNV neznatno skuplji po tome, pošto su malo skuplje nekretnine sam ROI je i isti.
Cena je baš otišla visoko samih nekretnina pogotovo u tom delu od kada sam kupio.
Svakako odabir izmedju BNV i West 65/Bloka 65 meni ide u korist Westa izmedju ostalog(kvaliteta) zbog poslovnog ambijenta.
Osim ovog foruma ne koristim i nisam ni koristio ni hub ni
coworking (morao bih da izguglam šta to tačno i znači), pa pridajem značaju tu ličnu komunikaciju pa i prisustvo uspešnih poslovnih ljudi.
Čak i samo posmatranje cele te radne i poslovne organizacije iz stana ili boravka u tom bloku po meni doprinosi želju ka uspehu i za napredovanjem.
Dok mi je za život odlično.
Jedino mi je krivo što nisam mogao da uzmem u izgradnji u West kuli ali tako je tada bilo, jer mi je to trenutno najbolja nekretnina i po meni ne vidim da će je neko i prestići uskoro u BG-u, baš zbog celokupnog ambijenta nakon izgradnje Bloka64 i IMT-a.
Razmišljao sam da sledeću nekretninu uzmem u drugom delu Beograda - BNV, ali sada posle ponovnog razmišljanja mislim da bih pre uzeo još jednu u Bloku65/64.
THE ONE kompleks gradi po meni jedan veoma poznat i proveren Investitor i lično zbog toga mi ovaj kompleks dobija veliki plus, nisam upućen sa detaljima projekta ali ima odličnu reputaciju, jedan od retkih Investitora kojeg većina Novosadjana ceni.

Uh, bas je u cudnom nekom smeru otisla ova diskusija😁 pa cu se iskljuciti. Mada da imam decu ja bih volela da se njima posvetim van radnog vremena znaci posao je posao, porodica je porodica. Opet ne sporim, kao sto sam vec komentarisala, ako bih birala za zivot sa porodicom izmedju bnv i 64/65 svakako je ovo drugo bolje. Opet, da imam toliko novca prva lokacija bi mi bila centar prekoputa kalisha (edit: naravno ne k-district, podrazumeva se), a druga dedinje/senjak, ne bih se uopste bavila ni jednim ni drugim naseljem. Za zivot, ne za rentanje.

Uh, bas je u cudnom nekom smeru otisla ova diskusija😁 pa cu se iskljuciti. Mada da imam decu ja bih volela da se njima posvetim van radnog vremena znaci posao je posao, porodica je porodica. Opet ne sporim, kao sto sam vec komentarisala, ako bih birala za zivot sa porodicom izmedju bnv i 64/65 svakako je ovo drugo bolje. Opet, da imam toliko novca prva lokacija bi mi bila centar prekoputa kalisha (edit: naravno ne k-district, podrazumeva se), a druga dedinje/senjak, ne bih se uopste bavila ni jednim ni drugim naseljem. Za zivot, ne za rentanje.
Verovatno gledamo na život iz drugačijih pozicija. Svestan sam i ja da postoji mnogo ljudi kojima takav ambijent ne bi odgovarao (što je isto potpuno OK). Ako se jednog dana budeš bavila nekim ozbiljnijim biznisom verovatno ćeš lakše ući u naše cipele i skapirati zašto tako razmišljamo i zašto nam odgovara život u takvom okruženju.

Bitno je da u BG-u sada postoji izbor za svakog shodno njegovim željama i naĉinu života. Nekom više prija život u nekom, kako da to nazovem, možda "pitomijem" okruženju (standardne zgrade, komšije koje se bave stnadardnin poslovima, miks porodičnih ljudi, penzionera i starosedeoca), a nekom više prija život u, hajde tako da nazovemo, fensi/biznis okruženju, poput bloka 65 i novogradnji u toj cenovnoj kategoriji.

Koji je opseg cena trenutno za projekat? 3500-4400 sa PDV-om?
Verovatno se razlikuje cena po lamelama to jest cena za kulu.
Da li su pušteni svi stanovi u prodaju?
Čitam sada prethodne komentare i dopisivanja na temi i vidim da se u ovom kraju cene slično kreću za trenutne projekte u izgradnji osim za Soul 64 i da je on skuplji za otprilike 500eur/m2

Vrh