Voleo bih da vidim da se još neko od BB članova izrazi pozitivno o ideji, pa da se o tome konkretnije prodiskutuje, recimo na sledećem live susretu... :kk:stf":36c360px je napisao(la):@ Duleja Да, то за радионицу може бити сјајна комбијанција. :kk:
Raketa?vucko":2bkvemli je napisao(la):Nazalost nije Bas sam se pentrao u njoj kad sam bio mali.Da li ih ima jos negde u gradu?
Tu je bila međugradska autobuska stanica, sa nekom sklepanom staničnom zgradom.vucko":1t3zf0t2 je napisao(la):Stara slika Tasa iz 1960. godine.Kazu da je tu bila stanica laste pa su ubacile tramvaje.Zanimljivo je sto se sine protezu preko staza bez ikakvog odvajanja
http://img15.imageshack.us/img15/5778/tas1960mf.jpg
Spomenici Dositeju, Cvijiću i Pančiću su remek dela u odnosu na ovaj. Izgleda kao lutka iz izloga.vucko":1ckrsi0l je napisao(la):
Ја мислим, да је Хазарски речник изашао 1984-5, дакле може се рећи већ половина осамдесетихsizif":dyt2rekj je napisao(la):Офф.
"Хазарски речник" Милорада Павића је почетком осамдесетих био истински светски бестселер и вероватно најпревођенији српски роман. Искрено препоручујем ову чудесну књигу о народу принуђеном да бира између три монотеистичке религије. Ко воли преплитање историје, фантастике и поетике а ла Борхес, биће врло задовољан. А у збиркама "Нове београдске приче" и "Руски хрт и друге приче" можете пронаћи неке фасцинантне моменте из времена зидања барокног Београда, почетком 18. века.