nekad sam radio u hostelu pa mi se vraćaju sećanja. Ne bih hteo da generalizuejm, ali postoje kulturne razlike medju raznim nacijama. Već sam rekao da smo najbolje prolazili sa azijatima, kinezi, japanci, korejci. Amerikanci kako ko, evropejci su većinom bili glasni i bahati, tu spadaju svi iz istočne evrope, i možda neverovatno, jedni od najgorih su bili slovenci. Takvo dranje, pijančenje, nevodjenje računa o drugima nisam očekivao od njih. Englezi standarno svinje, italijani glasni, raspevani, ali hajde da kažemo i šarmantni. Ali broj jedan u negativnom smislu su bili arapi, imali smo redovno grupe iz Tunisa i maroka i to je bilo katastrofa. Ulazili sa kaljavim cipelama u sobe, spavali obuveni, čaršave na pod pa sede na njima, ostaci hrane po podu i slično. Prljavi do boli. Jedan mi je stalno podrigivao u lice, dok ga nisam odalamio pesnicom. Kao to su kulturne razlike, kod njih to nije strašno, kako da ne! Posle me je gledao ispod oka, plašio sam se da mi ne zabode nož u ledja. Noževe su redovno nosili sa sobom. Tako da bih zamolio MC-a kada krene da uvozi migrante, da ih ne bude previše iz Magreba