Оде само 40 метар даље лево и пређе улицу, а не баш овде на кружном току.
Оде само 40 метар даље лево и пређе улицу, а не баш овде на кружном току.
Tako i treba. Ne bih ja menjao one ulicice npr. Starog Grada ili Zemuna ni za kakve bulevare i prospekte sa po 10 traka i sovjetskim urbanizmom.Vecina je podeljenog misljenja u vezi sa Beogradom, ali Rusima je Beograd vise kao neki juznoevropski grad, jer je sve tako koncentrovano, skuceno, isplepletano, ambijentalno, dok je kod njih doma sve tako grandiozno, siroko, dugacko...
Погледао сам пар снимака од ове и прича све најбоље о Србији и како је побегла из Канаде и дошла у Србију за стално.Ispod je video jedne strankinje o Beogradu od pre par dana. Gošća baš i nema poštovanja pa pokreće škakljivu temu o rasizmu u Bgu. Ja sam, kolko sam mogao, pokušao edukovati ljude u komentarima da antirasizam znači da je zemlja okupirana, da okupator želi sebi obezbediti slobodno kretanje.
Jedno je doci ovde na par dana, sasvim drugo je ziveti ovde.Meni su ovi vlogeri najveci hit,toliko netacnih informacija prikazuju da veze nema sa realnoscu.Tipa imas likove koji u Afganistanu prosetaju kroz par nekih glavnih ulica i ubede ljude kako je sve ok,ljudi druzeljubivi,nigde kriminala sve cveta i pozovu na kraju sve nas da ih posete,pa onda imate one masovne klikbajtove gde napisu kako su posetili najopasnije kvartove,zemlje,itd,a ono dlakica im sa glave ne padne.E isto tako napise i po neki stranac koji poseti ovaj raspad od zemlje poput nase.Sve je idealno,hrana,ljudi topli,da da.Sve cveta prosto smo najbolji za zivot...