100%. Da ljudi polude i da imaju izgovor "eto ne moze vise da se sredjuje, rusimo" Problem je sto nece biti mosta tu 3-5 godina a kako ce to Beograd podneti ne znam.
Imam utisak da namerno ništa ne rade na ovom msotu da bi imali izgovor da ga sruše jer je eto kao star, propao, ne isplati se ulagati, daj bolje novi da napravimo.
Постоји огромна разлика између додавања нових мостова и додавања нових трака на постојећим мостовима.Сад по оној логици који неки умеју да злоупотребе, ни тад није требало градити нове мостове ("додавати нове траке"), "јер ће то само да стимулише аутомобилски саобраћај".
Znaci izadješ na terasu i tutnje ti kola kao da živiš u suterenu do puta i sve to za 5soma kvadratNije, imaće dve trake po smeru odvojene od tramvaja.
Vratiti ga Nemcima uz popunjen zahtev za reklamaciju.
Imam utisak da namerno ništa ne rade na ovom msotu da bi imali izgovor da ga sruše jer je eto kao star, propao, ne isplati se ulagati, daj bolje novi da napravimo.
I kad ti je zimi recimo dosadno, izađeš na terasu, napraviš grudve i vežbaš gađanje.Znaci izadješ na terasu i tutnje ti kola kao da živiš u suterenu do puta i sve to za 5soma kvadrat
Vec smo rekli da ce biti ljudima pored prozora, niko ih nije terao da kupuju stanove tu. Svakako fizicki ima mesta za 2+2+pesacka/bici staza sa jedne strane i tramvaj na srediniObzirom da je gangula najavio za sledeci mesec demontazu mosta (ako ostane krsdonacelnik naravno a sudeci po raspolozenju beogradjana verovatno hoce),
ja i dalje ne vidim kako ce tu da se uguraju dva koloseka (kao i sad) plus jos po dve trake sa obe strane plus biciklostocka i pesacka?
dakle jedino ako ce da prave na stubovima kolovoze sa.obe strane (tik ispod terasa onih krmača sto su nabili tamo sa obe strane)...
Na stranu sto ce taj novi most graditi najmanje 3-4 godine što znači da ce sedmica i devetka (ako ih ne ukinu) najverovatnije da teraju na most preko ade (ako je to uopste moguce.iz tog pravca)
Ako i treba,Vec smo rekli da ce biti ljudima pored prozora, niko ih nije terao da kupuju stanove tu. Svakako fizicki ima mesta za 2+2+pesacka/bici staza sa jedne strane i tramvaj na sredini
Može, 11ica ide tako.Na stranu sto ce taj novi most graditi najmanje 3-4 godine što znači da ce sedmica i devetka (ako ih ne ukinu) najverovatnije da teraju na most preko ade (ako je to uopste moguce.iz tog pravca)
Ali 11 skrece iz savskih blokova,Može, 11ica ide tako.