nnikolic1986":1xlz17t5 je napisao(la):@milos.tro Prilicno je ruzno sto takav tekst prenosis bez navoda ko je njegov autor. Ispada da si ti tako nesto napisao, a posto vec dugo pratim ovaj forum znam da si copy paste umetnik pa moram da istaknem da je vreme da konacno pocnes da navodis cije si slike preuzeo i cije tekstove prekopirao. To se odnosi i na slike sa Gardosa koje otimas sa Facebooka...
relja":3qpfqmu6 je napisao(la):"Okupatorske", sa ebay-ja
Ovo je bio mnogo lep drvored jablanova, šteta što se proredio i praktično nestao. Ostalo je svega nekoliko stabala...
spatiotecte":353g96a2 je napisao(la):...
Steta sto vlasnici tih lepih i retkih slika kvare opsti utisak sa tim crvenim slovima po sred srede. Vala preterali su ga.
relja":3j08cjq8 je napisao(la):Imao sam negde sačuvan članak o predratnim bioskopima, ako pronađem, postaviću.
Zabavnik je "zaključan" već 10tak dana, a kada će proraditi, niko ne zna tačno...
relja":1y90vi9q je napisao(la):spatiotecte":1y90vi9q je napisao(la):...
Steta sto vlasnici tih lepih i retkih slika kvare opsti utisak sa tim crvenim slovima po sred srede. Vala preterali su ga.
Ipak su to prodavci, trgovci... bilo bi besmisleno da objave kristalno jasne skenove u velikoj rezoluciji fotografija koje žele da prodaju, za ne?
Ove fotografije jesu fascinantne, ali ne smemeo ignorisati kako su nastale. Osim što se na većini vide posledice ratnih razaranja, fotografi su - okupatorski vojnici i oficiri.
Ja još nisam video njihove fotografije zgarišta na Kosančićevom vencu, dvorišta Vaznesenjske crkve, skloništa u Karađorđevom parku, logora na Sajmištu...