[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=591945#p591945:1l3dazif je napisao(la):Kanta » Pet Dec 28, 2018 7:34 pm[/url]":1l3dazif]Nebitno za koju cenu su prodavali. Da li je realno da zivimo u susedstvu naselja sa cenom od 500 evra/m2 i da zivimo u stilu (i cenovno) Beograda na vodi? Komsija,jel znate vi na kojoj smo lokaciji kupili stan? Pa najbolje da Parking servis pocne da posluje i po Altini i da naplacuje posete gostiju.
Da je jaka cena po kojoj su prodavali stanove, za lokaciju na kojoj su, jeste. Pa pogledajte samo kolika je gradjevinska vrednost npr dvosobnog stana...35000eur a oni ga prodaju za oko 80000eur. I jos vidim bune se sto je neko pitao koja se stolarija ugradjuje i slicno. Pa za moje pare, posebno za one koji uzimaju kredit, pa ima da se borim za svaki cent a ne da pustam da rade kako im volja. Odlucio sam se za kupovinu iako je cena jaka, iz razloga sto sam kontao eto drzavno je preduzece, uliva koliko toliko neku sigurnost, nece biti skrivenih stvari, i zaje*******e se covek. Nisu se udostojili da stave obicne kineske sijalice u stanove, pa bruka i sramota. Ma i za najmanju sitnicu koju uocim da nije u redu ima da trazim da udje u zapisnik i trazim da se ispravi. I naravno da cu na primopredaju doci sa advokatom pa ako cemo da se teramo, teracemo se.