Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Kхм
1745688693700.jpeg

mnogo tragicnih istina
"stranci ne odredjuju da li ce nase ulice biti prljave ili ne"

Poslednja izmena:
I tu uopste nije toliko stvar u primanjima, ovde mafija polako pa je preuzela sve lokale, a i ovi nasi vole da se proseravaju. Mafijas ili otvori restoran i nazove ga neki Turbo lux royal ili izda isto nekom mafijasu ili lojalisti koji isto otvori neki Turbo lux royal restoran.

Moglo bi ovde lako da se zivi normalno i zivi i uziva i bez nekog ekonomskog buma, ono, napravi se racunica da se pravi profit sa punim restoranom sa onim starim dobrim cenama, tipa pljeskavica 250, pivdzuga 120.
Idi Beki, kako imaš male ambicije.
Kada sam pročitao prvi pasos očekivao sam da se buniš što pošten svet ne može da otvori i razvije restoran. Kad ono ti bi samo pljeskavicu i pivo :)

Kako stoji strvar u Kosjericu?
Koliko novih stanovnika iz Bosne se registrovalo za glasanje?

Evo odlicne pesme o tome kako je prosli put tzv opozicija izdala narod.

357 Neredi

Petnaest dana posle svega, smirili se i prestali
Sve pobune i svi neredi već su davno nestali
I potpisan je ugovor za isto s novim ljudima
Ponovo su ulice napravili ludima

Idi Beki, kako imaš male ambicije.
Kada sam pročitao prvi pasos očekivao sam da se buniš što pošten svet ne može da otvori i razvije restoran. Kad ono ti bi samo pljeskavicu i pivo :)
Pa za pocetak, da moze i ovde 70 posto ljudi svaki dan da izadje.

Ovu posetu smo mi platili.

Došao da obiđe svoje poklone, ali malo se prevario. Ovo me podseća na Asteriksa i kad Cezar centurionu koga je mrzeo pokloni galsko selo koje u stvari nikako da osvoji. Nadam se da ćemo kao Gali uspeti da odbranimo našu imovinu koju ovaj deli šakom i kapom.

Kako stoji strvar u Kosjericu?
Koliko novih stanovnika iz Bosne se registrovalo za glasanje?

Evo odlicne pesme o tome kako je prosli put tzv opozicija izdala narod.

357 Neredi

Petnaest dana posle svega, smirili se i prestali
Sve pobune i svi neredi već su davno nestali
I potpisan je ugovor za isto s novim ljudima
Ponovo su ulice napravili ludima

U Kosjericu je problem ta opozicija i sve neki losi ljudi, neskolovani, bez ideje, a godinama su bili u stanju da smislajju pogrdne pesme za pojedine stanovnike, i to ne glavne, nego one koje oni ocene da su kao saradnici sns, i onda deljenje po fb.
Unistavanje tudjih poslova kroz prozivke, a opet da to nisu ni politicari nego neki koji se njima cine bliski ( privatqn posao nema veze sa bilo kim na vlasi)
Jednostavno losi ljudi....
E sad, nikakva je to alternativa pa ne znam koliko ce gradjani biti zainteresovani da glasaju

Sa druge strane, ko god da dodje nece imati moc koju ima sada sns a i nemaju tako jaku opoziciju u centrali pa ce se to sve kasnije normalizovati kroz nove partije i ljude

Vrh