Usmereni bojkot je jako efikasan i moze da zaplasi assete Hulje. Recimo Jelena K. se uplasila i nije smela da peva na Huljinom skupu.
Eto, to je šteta što se blokira i protestuje a ne ono što smo mislili!
Mislim da se nije uplašila ona, već oni kako se ne bi ponovo spekulisalo o upotrebi zvučnog oružja, ovog puta na njihove pristalice.
Da li je zlo u nasem narodu pagansko? Da li su hriscani manje zli?
Recimo jedan imucniji covek mi je pricao kako je morao da se iseli iz jednog sumadijskog sela. Mrzeli su ga navodno sto je imucan. Bacali na njegovu zemlju kokosije glave, vezivali crven konac oko stabla i bajali. Itd
Cotra, sreće ti, pa zar nisi shvatio kakvo je moje mišljenje iz svega što sam napisala? Msm da ovo više nije za ovu temu već treba preusmeriti na "Filozofija: religijska pitanja sa i bez odgovora nabacana u beskraj".
Nego... stalno se potencira kako je za sns 50% građana Srbije: ako su oni dobijali 50% od izašlih 50ak%, tačnije bi bilo da našim životim odlučuje manje od 25% građana. Svakako je to za ovakve prevelik broj. Ali u taj % se naravno uračunavaju i ukradeni glasovi i ucenjeni, kapilarni,
vozovi itd. Znači samo kad bi se malo sredili birački spiskovi, animirali apstinenti, angažovali jaki kontrolori u potrebnom broju, malo
otpušili mediji zapušeni enormnom kol.

, unormalila opozicija, msm da oni ne bi mogli toliko da nakradu.
Šta, mnogo tražim?
Niste tražili, ne želite da gledate ali ipak plaćamo:
Četiri stotine miliona dinara za opremu za kontramiting
radar.nova.rs