Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Довољно је само да дође до нагле смене генерација у државном апарату након отпуштања партијских ухлеба. Већ ту би се систем лепо нормализовао.
U tvom iskazu se ističe sva lepota nade, ali ne mislim da to može da se ostvari tako instant-jednostavno, kolega. Ako budem našao vremena, obrazložiću opširnije. 🙂

Ми никад нисмо имали право прочишћење државног апарата и то нам сада највише треба.

Usmereni bojkot je jako efikasan i moze da zaplasi assete Hulje. Recimo Jelena K. se uplasila i nije smela da peva na Huljinom skupu.
1745590543491.png

Eto, to je šteta što se blokira i protestuje a ne ono što smo mislili!

Mislim da se nije uplašila ona, već oni kako se ne bi ponovo spekulisalo o upotrebi zvučnog oružja, ovog puta na njihove pristalice.

Da li je zlo u nasem narodu pagansko? Da li su hriscani manje zli?

Recimo jedan imucniji covek mi je pricao kako je morao da se iseli iz jednog sumadijskog sela. Mrzeli su ga navodno sto je imucan. Bacali na njegovu zemlju kokosije glave, vezivali crven konac oko stabla i bajali. Itd
1745590751582.png

Cotra, sreće ti, pa zar nisi shvatio kakvo je moje mišljenje iz svega što sam napisala? Msm da ovo više nije za ovu temu već treba preusmeriti na "Filozofija: religijska pitanja sa i bez odgovora nabacana u beskraj".

Nego... stalno se potencira kako je za sns 50% građana Srbije: ako su oni dobijali 50% od izašlih 50ak%, tačnije bi bilo da našim životim odlučuje manje od 25% građana. Svakako je to za ovakve prevelik broj. Ali u taj % se naravno uračunavaju i ukradeni glasovi i ucenjeni, kapilarni,vozovi itd. Znači samo kad bi se malo sredili birački spiskovi, animirali apstinenti, angažovali jaki kontrolori u potrebnom broju, malo otpušili mediji zapušeni enormnom kol. :poop:, unormalila opozicija, msm da oni ne bi mogli toliko da nakradu.
Šta, mnogo tražim?

Niste tražili, ne želite da gledate ali ipak plaćamo:

Студенти ФТН у Новом Саду изгласали захтев да се распишу ванредни парламентарни избори у Србији

Mozd aima smisla, ali treba biti oprezan. FTN u Novom Sadu je leglo lojalista jer ima puno studenata iz RS.
Hulja dobija svake izbore koje organizuje.

Tv prva je svesrdno, bez brzanja i negativne konotacije prenela vest o glasanju i odluci plenuma ftn.

Ja bih kao i svi voleo izbore ali ne i da mu damo legitimitet za novu krađu.

Tv prva je svesrdno, bez brzanja i negativne konotacije prenela vest o glasanju i odluci plenuma ftn.

Ja bih kao i svi voleo izbore ali ne i da mu damo legitimitet za novu krađu.
Izbore koju Hulja organizuje, Hulja ce i pokrasti. Stranci ce ga podrzati.
Izvoz granata u Izrael povecan je 30 puta za godinu dana. Izrael kontrolise spoljnu politiku SAD i EU. Oni i Ukrajinci zele stabilan dotok municije.
Nase stanovnistvo je neorganizovano i uglavnom nezainteresovano za promene. Kljuc svega drze stranci.

Kada su se građani u onolikom broju saživeli sa deponijom od države od 1991 do 2000, ovo sad im dođe još super.

I 5. oktobra i danas studenti predstavljaju manjinu u narodu.
Većini odgovara trenutno stanje i spremni su da ga brane svojim novčanicima, tako što će ostati lojalni potrošači.

Gledajte ljudi po kakvom nevremenu idu
Pevajuci
Nisi nadlezan...
Ti si bolestan....
Idi leci se....
Hahahhahaha

Kada su se građani u onolikom broju saživeli sa deponijom od države od 1991 do 2000, ovo sad im dođe još super.

I 5. oktobra i danas studenti predstavljaju manjinu u narodu.
Većini odgovara trenutno stanje i spremni su da ga brane svojim novčanicima, tako što će ostati lojalni potrošači.

Biti potrosac je skoro religiozno iskustvo.
Posedovanje odredjenih statusnih roba stvara osecaj spiritualnog zadovoljstva u primitivnopm umu.

Ljudi su nasli sebe.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Vrh