Дошљак
Professional
- Učlanjen(a)
- 31.10.2014.
- Pohvaljen
- 63.922
ko su ti ljudi?
Idi Beki, kako imaš male ambicije.I tu uopste nije toliko stvar u primanjima, ovde mafija polako pa je preuzela sve lokale, a i ovi nasi vole da se proseravaju. Mafijas ili otvori restoran i nazove ga neki Turbo lux royal ili izda isto nekom mafijasu ili lojalisti koji isto otvori neki Turbo lux royal restoran.
Moglo bi ovde lako da se zivi normalno i zivi i uziva i bez nekog ekonomskog buma, ono, napravi se racunica da se pravi profit sa punim restoranom sa onim starim dobrim cenama, tipa pljeskavica 250, pivdzuga 120.
Pa za pocetak, da moze i ovde 70 posto ljudi svaki dan da izadje.Idi Beki, kako imaš male ambicije.
Kada sam pročitao prvi pasos očekivao sam da se buniš što pošten svet ne može da otvori i razvije restoran. Kad ono ti bi samo pljeskavicu i pivo![]()
U Kosjericu je problem ta opozicija i sve neki losi ljudi, neskolovani, bez ideje, a godinama su bili u stanju da smislajju pogrdne pesme za pojedine stanovnike, i to ne glavne, nego one koje oni ocene da su kao saradnici sns, i onda deljenje po fb.Kako stoji strvar u Kosjericu?
Koliko novih stanovnika iz Bosne se registrovalo za glasanje?
Evo odlicne pesme o tome kako je prosli put tzv opozicija izdala narod.
357 Neredi
Petnaest dana posle svega, smirili se i prestali
Sve pobune i svi neredi već su davno nestali
I potpisan je ugovor za isto s novim ljudima
Ponovo su ulice napravili ludima
Sada bi trebalo demonstrirati pred US ambasadom i skrenuti paznju na kriminal porodice Trump.Došao da obiđe svoje poklone, ali malo se prevario. Ovo me podseća na Asteriksa i kad Cezar centurionu koga je mrzeo pokloni galsko selo koje u stvari nikako da osvoji. Nadam se da ćemo kao Gali uspeti da odbranimo našu imovinu koju ovaj deli šakom i kapom.
Генерално је по опозиционим странкама у унутрашњости лош просек кадрова који је одбојан опозиционо настројеном грађанству које је ипак пробирљиво.U Kosjericu je problem ta opozicija i sve neki losi ljudi, neskolovani, bez ideje, a godinama su bili u stanju da smislajju pogrdne pesme za pojedine stanovnike, i to ne glavne, nego one koje oni ocene da su kao saradnici sns, i onda deljenje po fb.
Unistavanje tudjih poslova kroz prozivke, a opet da to nisu ni politicari nego neki koji se njima cine bliski ( privatqn posao nema veze sa bilo kim na vlasi)
Jednostavno losi ljudi....
E sad, nikakva je to alternativa pa ne znam koliko ce gradjani biti zainteresovani da glasaju
Sa druge strane, ko god da dodje nece imati moc koju ima sada sns a i nemaju tako jaku opoziciju u centrali pa ce se to sve kasnije normalizovati kroz nove partije i ljude
Odlican zakljucak.Генерално је по опозиционим странкама у унутрашњости лош просек кадрова који је одбојан опозиционо настројеном грађанству које је ипак пробирљиво.
Нама прво треба велика чистка опозиције да би могли да почистимо лошу власт.
Клима у друштву се мења, потребно је мало оптимизма. Људи се ослобађају страха, и крађа неће моћи више тек тако да прође.
Jako sam se potresao. Jel se izjasnio Maršićanin da li je za izlazak? To je taj neki nivo bitnosti.: Здравко Понош: Излазак на изборе без промене услова је замка, не одустајати од прелазне владе
Председник странке Србија Центар (СРЦЕ) Здравко Понош нагласио је да су избори без промене изборних услова - замка, напоменувши да та странка остаје при ставу да је прелазна влада једини механизам за излазак из кризе.www.nspm.rs
zasto? Moze da nastavi kao premijer.И даље заборављамо да 2027. истиче рок трајања АВ и са тим креће његово урушавање.
Ja bi ti opet savetovao (i svakoj osobi u ovoj zemlji) da ides bilo gde da se spasis ako mozes. Nema ovde zivotaPa sa toliko isključivosti i izvoljevanja na kraju niko neće ostati voljan da se angažuje. Evo živi bili pa videli.
Što reče onaj iz Proglasa - studenti hoće vladu anđela, sastavljenu od uspešnih ljudi koji će da batale sve što su radili do sada i odu da služe narodu u neizvesnoj vladi.
Dodao bih još ovo: ljudi hoće da od dupeta kontinenta preko noći postanu Švajcarska. I hoće da žive u uređenoj i bogatoj zemlji a da nikakvu cenu i odricanja ne plate za to.
Otišao bih iz Srbije, nego nemam više ni gde. Levičari, libtardi i pogano pleme su uspeli da unište i ceo zapad iznutra. Veći deo EU, UK, Kanada, Amerika... sve je uništeno.
Što ne unište oni, dokrajčiće socio-ekonomski kolaps za par godina.
Kakvo užasno vreme za život.