Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Kхм
1745688693700.jpeg

mnogo tragicnih istina
"stranci ne odredjuju da li ce nase ulice biti prljave ili ne"

Poslednja izmena:
I tu uopste nije toliko stvar u primanjima, ovde mafija polako pa je preuzela sve lokale, a i ovi nasi vole da se proseravaju. Mafijas ili otvori restoran i nazove ga neki Turbo lux royal ili izda isto nekom mafijasu ili lojalisti koji isto otvori neki Turbo lux royal restoran.

Moglo bi ovde lako da se zivi normalno i zivi i uziva i bez nekog ekonomskog buma, ono, napravi se racunica da se pravi profit sa punim restoranom sa onim starim dobrim cenama, tipa pljeskavica 250, pivdzuga 120.
Idi Beki, kako imaš male ambicije.
Kada sam pročitao prvi pasos očekivao sam da se buniš što pošten svet ne može da otvori i razvije restoran. Kad ono ti bi samo pljeskavicu i pivo :)

Kako stoji strvar u Kosjericu?
Koliko novih stanovnika iz Bosne se registrovalo za glasanje?

Evo odlicne pesme o tome kako je prosli put tzv opozicija izdala narod.

357 Neredi

Petnaest dana posle svega, smirili se i prestali
Sve pobune i svi neredi već su davno nestali
I potpisan je ugovor za isto s novim ljudima
Ponovo su ulice napravili ludima

Idi Beki, kako imaš male ambicije.
Kada sam pročitao prvi pasos očekivao sam da se buniš što pošten svet ne može da otvori i razvije restoran. Kad ono ti bi samo pljeskavicu i pivo :)
Pa za pocetak, da moze i ovde 70 posto ljudi svaki dan da izadje.

Ovu posetu smo mi platili.

Došao da obiđe svoje poklone, ali malo se prevario. Ovo me podseća na Asteriksa i kad Cezar centurionu koga je mrzeo pokloni galsko selo koje u stvari nikako da osvoji. Nadam se da ćemo kao Gali uspeti da odbranimo našu imovinu koju ovaj deli šakom i kapom.

Kako stoji strvar u Kosjericu?
Koliko novih stanovnika iz Bosne se registrovalo za glasanje?

Evo odlicne pesme o tome kako je prosli put tzv opozicija izdala narod.

357 Neredi

Petnaest dana posle svega, smirili se i prestali
Sve pobune i svi neredi već su davno nestali
I potpisan je ugovor za isto s novim ljudima
Ponovo su ulice napravili ludima

U Kosjericu je problem ta opozicija i sve neki losi ljudi, neskolovani, bez ideje, a godinama su bili u stanju da smislajju pogrdne pesme za pojedine stanovnike, i to ne glavne, nego one koje oni ocene da su kao saradnici sns, i onda deljenje po fb.
Unistavanje tudjih poslova kroz prozivke, a opet da to nisu ni politicari nego neki koji se njima cine bliski ( privatqn posao nema veze sa bilo kim na vlasi)
Jednostavno losi ljudi....
E sad, nikakva je to alternativa pa ne znam koliko ce gradjani biti zainteresovani da glasaju

Sa druge strane, ko god da dodje nece imati moc koju ima sada sns a i nemaju tako jaku opoziciju u centrali pa ce se to sve kasnije normalizovati kroz nove partije i ljude

Došao da obiđe svoje poklone, ali malo se prevario. Ovo me podseća na Asteriksa i kad Cezar centurionu koga je mrzeo pokloni galsko selo koje u stvari nikako da osvoji. Nadam se da ćemo kao Gali uspeti da odbranimo našu imovinu koju ovaj deli šakom i kapom.
Sada bi trebalo demonstrirati pred US ambasadom i skrenuti paznju na kriminal porodice Trump.
Da Srbija ima neku elitu. ista bi pokusala da dopre do mnogobrojnih Trampovih neprijatelja u SAD radi ovih kriminalnih delatnosti.
Ali mi se nikada ne angazujemo. Cekamo da se stvari rese same. Nasa elita je umivena verzija cacija.

U Kosjericu je problem ta opozicija i sve neki losi ljudi, neskolovani, bez ideje, a godinama su bili u stanju da smislajju pogrdne pesme za pojedine stanovnike, i to ne glavne, nego one koje oni ocene da su kao saradnici sns, i onda deljenje po fb.
Unistavanje tudjih poslova kroz prozivke, a opet da to nisu ni politicari nego neki koji se njima cine bliski ( privatqn posao nema veze sa bilo kim na vlasi)
Jednostavno losi ljudi....
E sad, nikakva je to alternativa pa ne znam koliko ce gradjani biti zainteresovani da glasaju

Sa druge strane, ko god da dodje nece imati moc koju ima sada sns a i nemaju tako jaku opoziciju u centrali pa ce se to sve kasnije normalizovati kroz nove partije i ljude
Генерално је по опозиционим странкама у унутрашњости лош просек кадрова који је одбојан опозиционо настројеном грађанству које је ипак пробирљиво.
Нама прво треба велика чистка опозиције да би могли да почистимо лошу власт.

Генерално је по опозиционим странкама у унутрашњости лош просек кадрова који је одбојан опозиционо настројеном грађанству које је ипак пробирљиво.
Нама прво треба велика чистка опозиције да би могли да почистимо лошу власт.
Odlican zakljucak.
Vidimo koliko je bedna uloga sadasnje parlamentarne opozicije. Oni imaju pravo i na kontakte sa ambasadama, medjutim ne rade nista.

Dragomir Anđelković
Vučić je nedavno bio u Parizu. Otišao je tamo da poljubi ruku svom ucenjivaču i ujedno zaštitniku Emanuelu Makronu. U okolnostima kada je jako pritisnut od naroda Srbije, treba mu još intenzivnija strana podrška. Ako ona nije primarno upotrebljiva na unutrašnjem planu, onda mu je makar važna na spoljnom, kao kočnica koja bi sprečila da se EU u većoj meri zainteresuje za njegovu kartel-diktatorsku vladavinu.
Uz masovno okupljanje studenata i drugih građana – i uporedno prozivanje Markona zbog veza sa mračnim tiraninom iz Beograda, te isticanje geopolitičko-koruptivnog elementa u svemu tome ali i svih drugih stvari koje su trule u uzurpiranoj državi Srbiji – veliki deo francuskih sredstava masovnog informisanja bio bi zainteresovan za dešavanja kod nas. Priča o „zvučnom topu“, kriminalu, ugrožavanju građanskih prava i sličnim Vučićevim nedelima, brzo bi se prelila u Francusku, a njegov boravak u njoj bi se pretvorio u pakao. Još i da je animirana naša dijaspora da u toj zemlji protestima dočeka srpskog diktatora, on bi bolno osetio koliko peče plamen demokratskog negodovanja.

U vezi Zajecara i Kosjerica, jasno je da ce se u 22h Hulja pojaviti na TV-u i izjaviti da su pobedili, ma kakav bio stvarni rezultat izbora.

Da li neko misli da ce kriminalci i ubice da odustanu od pljacke samo zato sto je neko zaokruzivao neke brojeve?
Sem toga, mogucnosti postizborne kupovine poslanika u korumpiranom srpskom sistemu su bezgranicne.

Jedini izlaz iz ove situacije je bojkot njihovih firmi, preskakanje placanja i dizanje tenzija.
Struju mozete galantno da ne placate sve do opomene pred iskljucenje.

Opozicija i pridruzena elita se trude da uguse ovaj protest i predstave se Zapadu kao garant njihovih interesa, tj kontinuiteta Huljine izdaje.
Oni cak i ne razumeju ono sto i Severina vidi, da je ovaj protest trn u oku evropskim elitama.

Poslednja izmena:
Клима у друштву се мења, потребно је мало оптимизма. Људи се ослобађају страха, и крађа неће моћи више тек тако да прође.

Клима у друштву се мења, потребно је мало оптимизма. Људи се ослобађају страха, и крађа неће моћи више тек тако да прође.

Ja bih rekao da nam treba realno sagledavanje situacije jer optimizam bez pokrica vodi u lenjost.

Banda je uspela da zaustavi ono sto se desavalo pre 15.03. narocito van Beograda.
Nema vise gadjanja jajima, pripadnici sekte su se ohrabrili.
Vlast se konsolidovala.

Jako sam se potresao. Jel se izjasnio Maršićanin da li je za izlazak? To je taj neki nivo bitnosti.

Ponoš nek ne izlazi, niko mu ni ne traži, samo nek se pomeri, radimo

friday-chris-tucker.gif

Pa sa toliko isključivosti i izvoljevanja na kraju niko neće ostati voljan da se angažuje. Evo živi bili pa videli.

Što reče onaj iz Proglasa - studenti hoće vladu anđela, sastavljenu od uspešnih ljudi koji će da batale sve što su radili do sada i odu da služe narodu u neizvesnoj vladi.

Dodao bih još ovo: ljudi hoće da od dupeta kontinenta preko noći postanu Švajcarska. I hoće da žive u uređenoj i bogatoj zemlji a da nikakvu cenu i odricanja ne plate za to.

Otišao bih iz Srbije, nego nemam više ni gde. Levičari, libtardi i pogano pleme su uspeli da unište i ceo zapad iznutra. Veći deo EU, UK, Kanada, Amerika... sve je uništeno.

Što ne unište oni, dokrajčiće socio-ekonomski kolaps za par godina.

Kakvo užasno vreme za život.

Poslednja izmena:
Privremena vlada moze da se sasatavi od profesora. Moze i od penzionera.
Izlazak na izbore koji ce sigurno biti pokradeni nema smisla. Setimo se izbora 2023.
Svi iz postojece opozicije rade sa Hulju.

I svi su isti.

Poslednja izmena:
И даље заборављамо да 2027. истиче рок трајања АВ и са тим креће његово урушавање.

Pa sa toliko isključivosti i izvoljevanja na kraju niko neće ostati voljan da se angažuje. Evo živi bili pa videli.

Što reče onaj iz Proglasa - studenti hoće vladu anđela, sastavljenu od uspešnih ljudi koji će da batale sve što su radili do sada i odu da služe narodu u neizvesnoj vladi.

Dodao bih još ovo: ljudi hoće da od dupeta kontinenta preko noći postanu Švajcarska. I hoće da žive u uređenoj i bogatoj zemlji a da nikakvu cenu i odricanja ne plate za to.

Otišao bih iz Srbije, nego nemam više ni gde. Levičari, libtardi i pogano pleme su uspeli da unište i ceo zapad iznutra. Veći deo EU, UK, Kanada, Amerika... sve je uništeno.

Što ne unište oni, dokrajčiće socio-ekonomski kolaps za par godina.

Kakvo užasno vreme za život.
Ja bi ti opet savetovao (i svakoj osobi u ovoj zemlji) da ides bilo gde da se spasis ako mozes. Nema ovde zivota

Ili nek pređe u programere 😁

Vlada je organizovala onoliko kurseva prekvalifikacije ko nam je kriv što nismo hteli. 🙂

Što se "izbora" tiče sigurno ne bih izašao bez stvorenih uslova od strane neke prelazne vlasti... Ako nema uslova to znači da se nije dovoljno pumpalo... A za nedovoljno pumpanje je narod kriv a ne studenti.

Vrh