Нити гледати боље. Није надлежан.Nemojte komentarisati bolesnikov nastup večeras.
Baš će da ih tangiraTreba svi koji su se našli u Kralja Milana i osetili zvučni top da upute ili sudsku tužbu MUPu ili žalbu.
Pa kad ih zapljusne 30.000 žalbi, biće im veselo.
Tako je. Preko ovoga se ne sme preći.Zvučni top bi morao da postane 5 zahtev.
A kako ćeš ih naterati i šta kad ti kažu da nisu koristili?Zvučni top bi morao da postane 5 zahtev.
Ko je taj ko ce ih pozvati na odgovornos?Tako je. Preko ovoga se ne sme preći.
Није МУП користио. БИА је. А она се није огласила.Ne znaju oni za sramotu. Već su objavili da nisu koristili zvučni top.
Na kraju će optužiti ljude da haluciniraju.
A kako ćeš ih naterati i šta kad ti kažu da nisu koristili?
Ajde, kad već teraš mak na konac...
I ajde napiši to na ovom javnom i dobro praćenom forumu. Ajde da te vidim. Osim ako se javljaš negde iz inostranstva pa mogu samo da ti pljunu pod prozor odnosno IP...
Kao da svi mi ne znamo šta bi bila pravda za korišćenje zvučnog topa na mirnim protestantima u momentu dok odaju počast poginulim ljudima... Da, baš ne znamo...
Pa to važi za svaki od zahteva. Nijedan nije ispunjen.A kako ćeš ih naterati i šta kad ti kažu da nisu koristili?
Ajde, kad već teraš mak na konac...
I ajde napiši to na ovom javnom i dobro praćenom forumu. Ajde da te vidim. Osim ako se javljaš negde iz inostranstva pa mogu samo da ti pljunu pod prozor odnosno IP...
Kao da svi mi ne znamo šta bi bila pravda za korišćenje zvučnog topa na mirnim protestantima u momentu dok odaju počast poginulim ljudima... Da, baš ne znamo...
Ja sam napisao jedno od rešenja koje je zakonski prihvatljivo. Sem toga, zatrpavanje sudova/ kol centara / unutrašnje kontrole / tužilaca / institucija... legitimnim zahtevima i žalbama jeste zakonit i efikasan način protesta koji je već primenjivan i u drugim zemljama. To ti je zakonski prihvatljiv način da građani cimaju svoju državu da se suoči sa svojim delima i da joj isteraju inat, ako već ne mogu pravdu. Pa će onda i onima koji danas nisu bili pod šlemovima, a rade u sistemu, da bude dodatni razlog više da zamrze sektu koja ih je dovela u tu situaciju.
Ja govorim o Goranovom odgovoru "mnogo će da se tangiraju".Pa rekli su i da nadstrešnica nije rekonstruisana.
I da su svi zahtevi ispunjeni (jedno 10x).
Kako ih naterati? Targetirati jednu osobu i tražiti njegovu smenu. Onog ko je odobrio upotrebu. Dačić, direktor policije (ako postoji), direktor BIA, direktor beogradskog supa.
Ili to, ili će im to proći ovaj put, pa će sledeći put to koristiti češće.
E da, pišem iz inostranstva, ali ne vidim šta je ovo nešto radikalnije od bilo čega pisanog na temi u zadnjih 5 meseci.
Nemam odgovor. Ali to se odnosi na svaki od zahteva.Ja govorim o Goranovom odgovoru "mnogo će da se tangiraju".
Dobro evo, neka napiše šta onda uraditi, a da to što napiše ne rezultuje informativnim privođenjem i zastrašivanjem.
Palo mi je na pamet, mozda i nisu bas zadovoljni svojim topom.Možda dobiju popust kada budu nabavljali naredno oružje za masovno uništenje.
mnogo vazna licnost.