Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ne znaju oni za sramotu. Već su objavili da nisu koristili zvučni top.

Na kraju će optužiti ljude da haluciniraju.

Zvučni top bi morao da postane 5 zahtev.
A kako ćeš ih naterati i šta kad ti kažu da nisu koristili?

Ajde, kad već teraš mak na konac...

I ajde napiši to na ovom javnom i dobro praćenom forumu. Ajde da te vidim. Osim ako se javljaš negde iz inostranstva pa mogu samo da ti pljunu pod prozor odnosno IP...

Kao da svi mi ne znamo šta bi bila pravda za korišćenje zvučnog topa na mirnim protestantima u momentu dok odaju počast poginulim ljudima... Da, baš ne znamo...

Ja sam napisao jedno od rešenja koje je zakonski prihvatljivo. Sem toga, zatrpavanje sudova/ kol centara / unutrašnje kontrole / tužilaca / institucija... legitimnim zahtevima i žalbama jeste zakonit i efikasan način protesta koji je već primenjivan i u drugim zemljama. To ti je zakonski prihvatljiv način da građani cimaju svoju državu da se suoči sa svojim delima i da joj isteraju inat, ako već ne mogu pravdu. Pa će onda i onima koji danas nisu bili pod šlemovima, a rade u sistemu, da bude dodatni razlog više da zamrze sektu koja ih je dovela u tu situaciju.

Poslednja izmena:
Sramota je kako zivimo.
Nastupila je tako strasna panika medju nekim zenama da sam mislio da smo gotovi od stampeda.
Mislio sam svi ce jurnuti prema nama.
Na srecu se nekako smirilo.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Tako je. Preko ovoga se ne sme preći.
Ko je taj ko ce ih pozvati na odgovornos?
Hoce li se studenti usuditi da dodaju jos jedan zahtev bezan za zloupotrebu zvucnog topa?
Ljudi kojima on nista ne moze, npr Djokovici daju nemusta saopstenja.
SPC bi nas najradije videla mrtve jer im kvarimo poslove.
Najozbiljnije, za SNS, Srpski svet, Dodika, SPC, mi smo zivi samo smetnja.

Primetno je da kako vreme odmice, kako se borimo, oni nas preziru sve vise umesto sve manje.
To je zato sto nas se ne plase.
Tako razmisljaju kriminalci.

Inace, zvucni top cak nije ni zamisljen da se koristi na stisnutim grupama ljudi vec za odbranu granice.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4

I ajde napiši to na ovom javnom i dobro praćenom forumu. Ajde da te vidim. Osim ako se javljaš negde iz inostranstva pa mogu samo da ti pljunu pod prozor odnosno IP...

Kao da svi mi ne znamo šta bi bila pravda za korišćenje zvučnog topa na mirnim protestantima u momentu dok odaju počast poginulim ljudima... Da, baš ne znamo...

Pa rekli su i da nadstrešnica nije rekonstruisana.
I da su svi zahtevi ispunjeni (jedno 10x).

Kako ih naterati? Targetirati jednu osobu i tražiti njegovu smenu. Onog ko je odobrio upotrebu. Dačić, direktor policije (ako postoji), direktor BIA, direktor beogradskog supa.
Ili to, ili će im to proći ovaj put, pa će sledeći put to koristiti češće.

E da, pišem iz inostranstva, ali ne vidim šta je ovo nešto radikalnije od bilo čega pisanog na temi u zadnjih 5 meseci.

Ko je sad telo, kod nas ili u inostostranstvu, koje bi moglo da se oglasi povodom ovoga i zvanicno da kaze da li jeste ili nije?

Ja sam napisao jedno od rešenja koje je zakonski prihvatljivo. Sem toga, zatrpavanje sudova/ kol centara / unutrašnje kontrole / tužilaca / institucija... legitimnim zahtevima i žalbama jeste zakonit i efikasan način protesta koji je već primenjivan i u drugim zemljama. To ti je zakonski prihvatljiv način da građani cimaju svoju državu da se suoči sa svojim delima i da joj isteraju inat, ako već ne mogu pravdu. Pa će onda i onima koji danas nisu bili pod šlemovima, a rade u sistemu, da bude dodatni razlog više da zamrze sektu koja ih je dovela u tu situaciju.
Pa to važi za svaki od zahteva. Nijedan nije ispunjen.

Pa rekli su i da nadstrešnica nije rekonstruisana.
I da su svi zahtevi ispunjeni (jedno 10x).

Kako ih naterati? Targetirati jednu osobu i tražiti njegovu smenu. Onog ko je odobrio upotrebu. Dačić, direktor policije (ako postoji), direktor BIA, direktor beogradskog supa.
Ili to, ili će im to proći ovaj put, pa će sledeći put to koristiti češće.

E da, pišem iz inostranstva, ali ne vidim šta je ovo nešto radikalnije od bilo čega pisanog na temi u zadnjih 5 meseci.
Ja govorim o Goranovom odgovoru "mnogo će da se tangiraju".

Dobro evo, neka napiše šta onda uraditi, a da to što napiše ne rezultuje informativnim privođenjem i zastrašivanjem.

Kad već oće da cepidlači i jede g..na, neka napiše lepo šta treba uraditi da pravda bude zadovoljena, a da mu zbog tog pisanja niko ne zakuca na gajbu.

Ne, najbolje da svi sedimo i 300 puta se iznova isčuđavamo "o ne, upotrebili su zvučni top, ne mogu da verujem". Ajde i 301. put.

Oh ne, ne mogu da verujem, upotrebili su zvučni top! Eto.

@goran123

Dok se ti izmotavaš i pros...vaš, ljudi koji razmišljaju isto kao ja su već pokrenuli konkretnu zakonski legitimnu akciju:

IMG-04e0c354794212097c35475cd3bcc356-V.jpg

Hajde sad idi i na njihov sajt i napiši im nešto u fazonu "džaba vam sve to, mnogo će se ovi istangirati".

Inače jel si išao ti na protest danas?

Možda dobiju popust kada budu nabavljali naredno oružje za masovno uništenje.
Palo mi je na pamet, mozda i nisu bas zadovoljni svojim topom.
Plan je verovatno bio da se saceka da se ljudi skupe prilikom minuta cutnje. Da ce ucinak topa tada biti najaci, da se izazove stampedo i da bide vise desetina mrtvih. I zatim da Hulja uvede vanredno stanje.
Gledao sam ponovo video. Ljudi su bili prilicno prisebni.
Top se nije dobro pokazao.

Nije uveo vanredno stanje, sada ce ici na obesmisljavanje protesta, kao i do sada.

Vrh