Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Mislim da su ljudi razočarani protestom jer se nenadano i naglo završio. Možda je mogla bolja organizacija da bude (npr da su redari sa razglasa obavestili građane o tome). Ali, ako se pokaže tačnim da je upotrebljen zvučni top, mogu ih i razumeti jer niko nije mogao biti spreman na tako nešto. Kako god, najbitnije je da niko nije stradao i samim tim nije to neka krupna greška.

Zbog toga je sada važan sledeći potez. Studenti se još nisu oglasili, mudro za sad. Mislim da su i oni nama i dalje potrebni a i mi njima - slažem se sa onim da svako u svom gradu treba da organizuje spontani zbor građana ali se plašim da mi do tog nivoa svesti i političkog delovanja i dalje nismo došli. Zato smatram da nam je potrebno za početak još više organizovanih manjih skupova po manjim mestima u Srbiji.

Naredna objava studenata će definitivno odrediti u kom će se pravcu sve dalje odvijati.

Разочарани могу да буду само тастатура ратници и револуционари одвојени од реалности.
Постигнута је масовност и слика где до сада невиђена маса људи у тишини одаје пошту страдалима.
То је много више за дивљење и нешто чега се режим плаши много више од разбијених прозора и излога.

Lično se nadam povećanom pritisku iz EU. Ali on dolazi tek kada se pojača pritisak iznutra.
Postalo očigledno da će ova država nastaviti da bude izvor nestabilnosti sve dok se kriminalni režim u potpunosti ne razmontira.

Не треба се заносити ЕУ и "светом".
Уколико се буде рударило за потребе европске ауто индустрије и градиле трампове куле "свет" ће зажмурити све и да на свом народу употреби и праве топове.
У реалности вредности и идеали не постоје, постоји само интерес.

Poslednja izmena:
Кључ је народ. Ако се жели нека стварна промена, народ мора да откаже послушност. Студенти не могу да изнесу тај терет сами, и сада сви ми морамо да дамо допринос, баш као што су урадили наставници. Јако, сложно у општу непослушност, и блокаде свих институција.

1000018066.jpg

EU je vrlo zadovoljna ovim rezimom.
Teško će nas Brisel direktno čuti, ali zato mogu okolne EU članice da lobiraju za Srbiju (Slovenija, Hrvatska, Rumunija, Bugarska).
Oni ne rudare po Srbiji i mnogo im je veći interes da imaju stabilnost u susedstvu.

Teško će nas Brisel direktno čuti, ali zato mogu okolne EU članice da lobiraju za Srbiju (Slovenija, Hrvatska, Rumunija, Bugarska).
Oni ne rudare po Srbiji i mnogo im je veći interes da imaju stabilnost u susedstvu.
Srbija je stabilna, to sto deca ne idu u skolu ne dotice EU.
Nijedan interes EU drzava nije poremecen protestima. Hulja ne maltretira manjine iz susednih drzava.
Huljine akcije su uvek u interesu stranaca. Nema sankcijaa rezimu.

Evp jednog komentara iz Hrvatske:

Ovo što radi EU je skandalozno. U državi koja kandidira za ulazak u EU već mjesecima traju prosvjedi protiv diktature, a Unija se pravi kao da se to nje ne tiče. Glasni su kad je u pitanju Bjelorusija, ali tu gdje imaju potpisane ugovore o nabavi litijuma, ugovoru komi su potpisali s diktatorom, njih kao da se njih to ne tiće. Izgleda da su neki bili u pravu i da će unija uskoro prestati postojati.

Poslednja izmena:
Vrtimo se u krugu orijentalne despotije jos od 1815. Ta pokvarenost vlasti, to kako su cekali odavanje pocasti da nas ponize. To kako nas preziru. Tipicno turska stvar.

Na stranu ko je objavio ovo saopštenje, sve je tačno od reči do reči.

Blizu sam odluke da kenselujem iz svog života one ljude koji su u sns-u, ili ih podržavaju na drugi način...Treba im svima reći-dok podržavate tu terorističku organizaciju i bolesnika na njenom čelu, koji upotrebljava zabranjeno oružje protiv mirnog naroda, mi nemamo o čemu da pričamo.

Jednostavno, na taj način im dati do znanja da su saučesnici zla i kriminalca na čelu države, da oni održavaju ovaj prokleti sistem i da sa njima nema komunikacije dok se ne ograde i odreknu toga.

Moraću da prekinem kontakt sa par bliskih ljudi, ali im se mora dati do znanja da ovako dalje ne može.. Svi tako treba da uradimo i da izvršimo pritisak na njih.. Neka biraju ko im je važniji u životu-mi, ili sns i njihova bedna radna mesta koja čuvaju po svaku cenu.

Na stranu ko je objavio ovo saopštenje, sve je tačno od reči do reči.

Blizu sam odluke da kenselujem iz svog života one ljude koji su u sns-u, ili ih podržavaju na drugi način...Treba im svima reći-dok podržavate tu terorističku organizaciju i bolesnika na njenom čelu, koji upotrebljava zabranjeno oružje protiv mirnog naroda, mi nemamo o čemu da pričamo.

Jednostavno, na taj način im dati do znanja da su saučesnici zla i kriminalca na čelu države, da oni održavaju ovaj prokleti sistem i da sa njima nema komunikacije dok se ne ograde i odreknu toga.

Moraću da prekinem kontakt sa par bliskih ljudi, ali im se mora dati do znanja da ovako dalje ne može.. Svi tako treba da uradimo i da izvršimo pritisak na njih.. Neka biraju ko im je važniji u životu-mi, ili sns i njihova bedna radna mesta koja čuvaju po svaku cenu.
Trebao si davno da kenselujes ljude koji su u SNS-u i koji podrzavaju SNS. To ne moze niko normalan ni pristojan da bude

Режим СНС је синоћ искористио подмукло оружје са злокобним циљем.
Један од урођених страхова код људи и већине животиња је страх од изненадног непознатог гласног звука. Тада човек реагује рефлексно, уз малу вољну контролу. На снимцима се јасно види како су се људи бацали у страну рефлексно.

Циљ службе је био да звучним ударом изазове стампедо, пометњу у маси и тада да убаци своје елененте из сточног депоа у Пионирском паркићу. Онда би исценирали слике великог немира, каменица, туча, хаоса, и интервенисали би органи силе брутално. У паркингу генералштаба су била 4 водена топа и оклопна возила за ту намену.
Хтели су да иду на урођени страх, органски и рефлексни, пошто нема више страха од батинаша, силеџија, дилера, локалних главоња и остале балеге друштва у служби СнС и покрета социјалиста.

Срећом, студенти су паметни. Одмах су рекли да је крај скупа, и подли план Александра Вучића и његових пантљичара је пропао. Сад може само на информеру да качи снимак лојалисте који се попео на кров трактора и скинуо гаће.

Обичан народ зна шта се десило. Вести ће се усмено ширити даље. Сви знају колико је било људи. Сви су видели по својим местима колико је народа кренуло. Из свих крајева земље. Из већине села и из свих градова. Сви знају колико је јуче мало полиције остало по другим градовима.

Хуља се љуља јаче него икад. Дупе гаће жваће. Крај је близу. Пумпај!

Vrtimo se u krugu orijentalne despotije jos od 1815. Ta pokvarenost vlasti, to kako su cekali odavanje pocasti da nas ponize. To kako nas preziru. Tipicno turska stvar.
A u srednjem veku, pre Turaka smo bili demokrate, toliko da su kraljevi proglašeni za svete. Haujesnou

Vrh