Hulja u Srbiji ocigledno moze da radi sta god hoce. To pokazuje upotreba zvucnog topa nad sopstvenim stanovnistvom, zabranjenog u nekim drzavama. Secam se kad je kupljen zvucni top, sve je to bilo javno, ali narod nije negodovao.
Samo sreca, pamet i dobra organizacija studenata koji su ostavili prostor za prolazak automobila je spasilo mozda stotine ljudi od smrti u stampedu.
Hulja ima zaleno svetlo iz EU/USA. Hulja ima zeleno svetlo od najperfidnijih investitora.
Uskoro, veceras, ce biti "obracanje" i svakodnevna pljacka i ponizenje se zatim nastavljaju.
Studentski protesti su do sada verovatno imali za cilj da podstaknu rad institucija, ali sada je jasno da od toga nema nista, da mi nemamo institucije, sto sam ja jos odavno pisao. Zivimo u servisu za domacu mafiju i strani kapital.
Nema ko da ispuni zahteve studenata, oni jednostavno ne mogu da budu ispunjeni od ove vlasti.
Pozitivno je osobodjenje naroda od straha, mobilIcija gradjana. Veliki je to uspeh, ali tu je kraj.
Studenti, djaci i roditelji moraju sada da zrtvuju skolsku godinu.
Na kraju, nemojmo se cuditi sto sistem nije proradio, ne mozete ocekivati empatiju od bubasvaba.
Napadali ste me da mracim, pricali da cemo za 3 noci biti slobodni i da je gotov.
I ja bih voleo da je tako.
Ali nije. Ne dopustajte da vas nose emocije i magisjko razmisljanje, ovo je ozbiljna stvar.
Smeh, radost, ljubav, kretivnost su super, ali nemocni su protiv pendreka, pistolja i zvucnog topa.