Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Tako je.
Samo prisustvo mase ljudi je Hulji neprijatno, ali nece dati ostavku zbog toga.
Isto kao i izbori. Zar ce jedan kriminalac dati vlast zato sto je manje od pola ljudi glasalo za njega?
Zato ne ocekujem mnogo od protesta osim prijatne atmosfere.
Hulja vlada uz pomoć zarobljenih institucija koje su spremne da ga brane do kraja.
Ni jedna nije otkazala poslušnost.

Neće dati ostavku, niti će ispuniti zahteve.

Hulja vlada uz pomoć zarobljenih institucija koje su spremne da ga brane do kraja.
Ni jedna nije otkazala poslušnost.

Neće dati ostavku, niti će ispuniti zahteve.
Tako je.
To bi trebalo svima da bude jasno.
Te institucije reprezentuju porodice zaposlenih, to je ogroman broj ljudi. Zatim su tu firme koje odbijaju namestene poslove i oni koji zive od njih.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Kada ima ovoliko puno ljudi (koje ni pet MUPova Srbije ne bi mogli da obuzdaju i pohapse) poenta je da se svi skupe na jedno mesto i da se prebrojimo i pošaljemo te slike po zemlji i u svet.

A ne da svaki ćošak i svaka trafika imaju svoj mini protest i da sve bude razbijeno, razvučeno i skriveno među zgradama i blokovima.

Ako se ovo promeni i koriguje u toku dana, onda ništa, pogrešio sam i ignorisati moj post. Ali ako se nastavi ovo e ajde na Slaviju e ajde kod Skupštine e ajde na Vidikovac... biće bezveze.

Da postavim direktno URL da se brže učita
GmE2AyeWIAA3dU_

U svakom normalnom drustvu, nasli bi se ljudi unutar sistema da prekinu ovu agoniju i uhapse ofgovorne.

prenosim komentar sa n1
Vendetta
Sve je ovo lepo , čista emocija . Ali kako će to da reši naš problem svih problema ? Sistem im se drži na jednom šrafu . A ja ne vidim da će masa , ma da nas he milion , taj šraf odvrnuti ? Jer , on ne pokazuje znake spremnisti na kompromis. Ali pokazuje znake nervoze , i neskrivene mržnje , koju bi rado pretočio u akciju.
On drugo , sem gole sile , ne razume.
Naravno , ne mislim da sad treba nejač da juriša na barikade .
Ima ko to može da zavrśi Brže & Bolje . A pre svega - diskretno .

Ja mislim da je ovaj @Cotra jedan inteligentan, ali bot.
Ali vrlo mudar....onako mrači, ali je na stran blokarera, ali "sta posle, nece popustiti, sta cemo...."
Stizu Cacani mozda nesto smisle zajedno?
Oni mogu da ignorisu ovoliko ljudi, qli im je jasno kada tolika masa spremno dodje u BG, ona koliko je zapravo besno i ljuto, jer je teško pokrenuti ljude na akciju.
Dakle, neka bude sta biti mora, ne moze biti isto, pobogu, na RTS emisija o Kuvanju?! Pronaci ce se resenje, dan po dan, sat po sat, nema nazad

Ja mislim da je ovaj @Cotra jedan inteligentan, ali bot.
Ali vrlo mudar....onako mrači, ali je na stran blokarera, ali "sta posle, nece popustiti, sta cemo...."
Stizu Cacani mozda nesto smisle zajedno?
Oni mogu da ignorisu ovoliko ljudi, qli im je jasno kada tolika masa spremno dodje u BG, ona koliko je zapravo besno i ljuto, jer je teško pokrenuti ljude na akciju.
Dakle, neka bude sta biti mora, ne moze biti isto, pobogu, na RTS emisija o Kuvanju?! Pronaci ce se resenje, dan po dan, sat po sat, nema nazad
Ja sam samo realista i ne dozvoljavam da me nose emocije. Sem toga imam veoma lose misljenje o nasem narodu koje je tek pocelo da se poporavlja sa ovin protestom. Nisam verovao ni studentima, potcenjivao sam ih pre 01.11. Gledajuci sopstvenu cerku i njeno drustvo.
Mozda je i nas narod bolji nego sto mislim, ali verovacu kad budem video kako Hulju vuku u lisicama.

Uvek mora da se postavi pitanje sta posle.

Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
U svakom normalnom drustvu, nasli bi se ljudi unutar sistema da prekinu ovu agoniju i uhapse ofgovorne.
Mene je zbunila potpuna odanost poslušnika u tom sistemu.
Ali ima smisla jer svi oni brane svoje koruptivne poslove. Kada bi insitucije krenule da rade, ostali bi bez imovine a verovatno i slobode. Zato će braniti Hulju do samog kraja.

Hulja je jedini garant nefunkcionisanja institucija sistema i njihove slobode.

Ali ima smisla jer svi oni brane svoje koruptivne poslove. Kada bi insitucije krenule da rade, ostali bi bez imovine a verovatno i slobode. Zato će braniti Hulju do samog kraja.

Da. Hulja je garant nefunkcionisanja pravne drzave.

Mnogo ima ljudi koji zele da nema kazne za zlocine, od onih koji bespravno grade, korumpirane policije do samog Hulje.

• Sviđa mi se

Нема разлога за збуњивање. Нису у питању само корумпирани елементи. Заштитници система седе свугде и на најбаналнијим пословима. Брину за своју егзистенцију, то је модус операнди још од 1945. Ауторитарни системи на то и рачунају. Наравно уз пуно приче, демагогије и лепих жеља. Чему би иначе служили они редови за упис у странку по разним ћошковима. Комуњаре су биле још перфидније, да би ушао у тај храм повлашћених морао си шатро да испуњаваш услове(морал, етика, на предлог “другова и другарица”, а у глави је само како да добијем стан…Ове баш брига ко си и шта си.

Vrh