Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Studenti neće odustati od blokada dok se ne ispune zahtevi tako da to ide u nedogled.

Ono što fali je prelaz ka sledećem koraku - generalnom štrajku. Narod je voljan da dodje na protest, ali ne i da ugrozi svoje radno mesto obustavom rada. Fale jaki sindikati, sa njima bi se štrajk mnogo lakše organizovao.

Ono što fali je prelaz ka sledećem koraku - generalnom štrajku. Narod je voljan da dodje na protest, ali ne i da ugrozi svoje radno mesto obustavom rada. Fale jaki sindikati, sa njima bi se štrajk mnogo lakše organizovao.
OVakve situacije. kada su zlocini vlasti tako ocigledni, 65% gradjana proziv... ne resava narod nego neko unutar sistema ko jos nije moralno mrtav.

Ali ovo je Srbija, dozvolili smo da mafija u potpunosti preuzme sistem. Dok se narod divio Hulji, kako laze i krade, njegovi su preuzeli sve.

Prekidanjem komemorativne tisine radikali su se popi.sali na grobove pobijenih u NS i nama u lice. Pored toga je cilj bio da se izazove stampedo i pobije sto vise ljudi. U poslednjem nisu uspeli na srecu.

Verovatno je protiv naroda upotrebljeno zvucno oruzje nabavljeno u Izraelu, od Huljinih cionistickih dtugara. Zena koja je stajala blizu opisala mi je nepodnosljivost zog zvuka.

Poslednja izmena:
Mora da i siptarske sumokradice imaju isti takav top cim nasa policija bezi kao oparena od njih. Tolke pare se slivaju u njihove dzepove a funkcija im je da se bespotrebno vozikaju po beogradu i da lizu dupe vodji kada zatreba.
O protestu, svaka moguca podrska, samo bi voleo da cujem barem neke obrise izlazne strategije, pa ako uspe uspe, ako ne , barem da znamo zbog cega tabanamo

Hulja u Srbiji ocigledno moze da radi sta god hoce. To pokazuje upotreba zvucnog topa nad sopstvenim stanovnistvom, zabranjenog u nekim drzavama. Secam se kad je kupljen zvucni top, sve je to bilo javno, ali narod nije negodovao.
Samo sreca, pamet i dobra organizacija studenata koji su ostavili prostor za prolazak automobila je spasilo mozda stotine ljudi od smrti u stampedu.
Hulja ima zaleno svetlo iz EU/USA. Hulja ima zeleno svetlo od najperfidnijih investitora.

Uskoro, veceras, ce biti "obracanje" i svakodnevna pljacka i ponizenje se zatim nastavljaju.
Studentski protesti su do sada verovatno imali za cilj da podstaknu rad institucija, ali sada je jasno da od toga nema nista, da mi nemamo institucije, sto sam ja jos odavno pisao. Zivimo u servisu za domacu mafiju i strani kapital.
Nema ko da ispuni zahteve studenata, oni jednostavno ne mogu da budu ispunjeni od ove vlasti.

Pozitivno je osobodjenje naroda od straha, mobilIcija gradjana. Veliki je to uspeh, ali tu je kraj.
Studenti, djaci i roditelji moraju sada da zrtvuju skolsku godinu.

Na kraju, nemojmo se cuditi sto sistem nije proradio, ne mozete ocekivati empatiju od bubasvaba.

Napadali ste me da mracim, pricali da cemo za 3 noci biti slobodni i da je gotov.
I ja bih voleo da je tako.
Ali nije. Ne dopustajte da vas nose emocije i magisjko razmisljanje, ovo je ozbiljna stvar.

Smeh, radost, ljubav, kretivnost su super, ali nemocni su protiv pendreka, pistolja i zvucnog topa.

Народ мора да крене масовно да се буди и да се озбиљније круни подршка хуљи. Овакви скупови су баш томе и намењени. Насиље неће донети ништа позитивно, јер хуља има све полуге силе у својим рукама и нема проблем да их употреби.

Smeh, radost, ljubav, kretivnost su super, ali nemocni su protiv pendreka, pistolja i zvucnog topa.
Upravo zato mislim da je protest bio uspešan. Iskoristio je oružje protiv građana.
Sada to treba maksimalno iskoristiti kako bi inostranstvo izvršilo pritisak na Hulju.

Po meni je to oružje negde u rangu upotrebe lasera ili sarina.

Био би добар гас да се вратимо испред скупштине вечерас ако жвалави проспе стандардну лажљиву насилничку причу.

Протест је превазишао очекивања. Свака част на дисциплини народа

Upravo zato mislim da je protest bio uspešan. Iskoristio je oružje protiv građana.
Sada to treba maksimalno iskoristiti kako bi inostranstvo izvršilo pritisak na Hulju.

Po meni je to oružje negde u rangu upotrebe lasera ili sarina.
Da. protest je bio uspesan. 800 000 ljudi bez incidenta osim ong sto je izazvala vlast.
To je po sebi ogroman uspeh.

Samo je pitanje sta dalje.

Medjutim, to sto je upotrebio oruzje, koje je porangu sarina i lasera za oslepljivanje i przenje, znaci da smo zrtve. Mi smo zrtve. I Palestinci su zrtve. U savremenom svetu to nista ne znaci, kao sto vidimo.
Mi smo zrtve i i dalje cekamo da nas neko zastiti.
On na nama isprobava razna zabranjena oruzja, ali niko mu ne prigovara.

Mi nemamo snagu. Igramo na slabost, kao zena koja ceka da je nasilni muz tako strasno isprebija da komsije i policija reaguju.
U nasem slucaju nece biti reakcije.
Mi neikoga ne zanimamo, osim sto EU zanima da nas bude sto manje, da bi lakse kopali litijum,

Verujes im?
A sto su ga kupili onda?

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Verujes im?
A sto su ga kupili onda?

Ne verujem ja ovom režimu ništa, samo prenosim vest.

Verovatno se hulje negde smeju, zderu i raduju ucinku svog zvucnog topa.
I pisu email zahvalnosti proizvodjacu.

Hteli su izazovu stampedo. Koliko juce ste mi rekli da sam lud jer sam to ovde napisao.

Zar ne mozete da shvatite?
Oni nisu nase komsije koji ce nas jednog dana razumeti.

Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Vrh