To je dobro.Pojačana su obezbeđenja na fakultetima.
Svuda.Pa gde će na kraju biti protest?
Da bi izgledali mrsaviji.Zasto svi nose crno?
Не знам како могу редари против тих животиња. Надам се да сам се истриповао само.Pojačana su obezbeđenja na fakultetima.
Šta tačno mogu da urade, izlome inventar?Мене мало брине да ови орангутани не упадну на празне факултете за време протеста, и тамо направе нека срања.
Могу да изломе људе, преузму зграде, и посеју "доказе" за отцепљење Војводине (чекај то се већ десило, онда Санџак).Šta tačno mogu da urade, izlome inventar?
mogu da zapale fakultete.Šta tačno mogu da urade, izlome inventar?
Da trajno zaposednu fakultete.Šta tačno mogu da urade, izlome inventar?
Нема од те приче ништа. А има и спортиста међу студентима, џудиста, боксера, рвача.Могу да изломе људе, преузму зграде, и посеју "доказе" за отцепљење Војводине (чекај то се већ десило, онда Санџак).
Tako je.P.S.
Najmanji je problem da jednog dana kada sve ovo prođe (kako god se završilo) i GOJE i ja i svako drugi dođe i kaže "e, ok, pogrešili smo, ipak nisu imali plan da upadaju na fakultete".
Apsolutno nikakav problem.
Ali ova neozbiljnost kod nekih, to će itekako biti problem. Jer misle da su svi na Orkovskoj strani kao onaj klinac iz Ćacilenda ili ne znam, ona SNS senilna baba što nasrće na studente. Naravno da nisu. Očekujte neočekivano. Postoje čitave horde zla i survanih mozgova koji čekaju ovo da obave zadatak, da zasijaju pred Zlom i da dobiju nove funkcije ili bar još plena i žrtava koje će posle da reketiraju, ucenjuju, preuzimaju itd. Njih ne zanima normalno društvo, njih kao vas i mene ne bole anarhija i nepravda. Oni žele moć i pozicije, pa makar cela Srbija bila ko Somalija. I uradiće sve što mogu da se toga dokopaju. A ima pravih divljih zveri i mentalnih bolesnika među njima. Toga bar ne manjka u ovom opičenom narodu regionu.