Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Zasto svi nose crno?
Da bi izgledali mrsaviji.

To su fini i pazljivi momci koji danas volontiraju a inace su deciji animatori u igraonicama u TC Galerija.
U tom poslu se desava da se prejedu torti jer prisustvuju na vise rodjendana dnevno.
Zato imaju problem s debljinom.
A posto su mladi, romanticni i puni snage, u potrazi su za zenama svojih zivota, i ne bi zeleli da taj visak kilograma ostane primetan.
Zele da budu atraktivni studentkinjama jer su i sami intelektualci.
Zato se u skladu sa savetima modnih strucnjaka oblace u crno, jer tako izgledaju mrsaviji.

Poslednja izmena:
I šta onda, sede unutra, održavaju blokade?
(veorvatno postoji neka logika, samo je ne vidim)

Ми често не видимо логику, јер је ни нема, али то не значи да је они не виде.

Fakulteti služe kao baze studentima.
Naravno da bi Orkovi voleli da ih zaposednu odnosno da eliminišu te baze.

Mogu da upadnu, ali ce izleteti odatle brze nego sto su usli. Dovoljno je da studenti pozovu narod u pomoc. Mislite da ce policija da stiti batinase na fakultetu? Drugo, ko ce im dopremati hranu i ostale potrepstine? Moze dan jedan, posle toga paljba.

Daj ljudi samo trujete sa pricama, koji crni upad. Doveo je majmune za dnevnice, mozda ce da proba nesto. Tesko da ce ista proci jer ce biti ogroman broj ljudi, plus policija je u onoj majmunariji, nece ih tek tako pustiti. Opustite se i dodjite kad ko moze

Ako je neko video juče ćacilend, shvata da ako bi neko krenuo na masu, mora prvo da preskoči one silne ograde ili da prodje kroz uzani prostor, tako da od toga nema ništa.
Plus kordoni policije koji su oko parka.

Izmišljate gluposti. Njih nema toliko. Drugo šta ce da jedu? Treće naboj je takav da ce izleteti pre nego što su ušli.

Samo pratite studente.

Četvrto, ovi rade na žetone. Ko će da im dostavlja žetone u blokadi. Pa oni spavaju po hotelima u komforu. Ne morate sve napisati odmah kad vam padne na pamet.

Могу да изломе људе, преузму зграде, и посеју "доказе" за отцепљење Војводине (чекај то се већ десило, онда Санџак).
Нема од те приче ништа. А има и спортиста међу студентима, џудиста, боксера, рвача.

Za trovanje se obrati MC/Cotri.

Živite u diktaturi izgrađenoj na hordama nepismenih i poremećenih ljudi a očekujete da sve prođe tako što ćemo svi mi ostali da se skupimo na jedno mesto, da vičemo i pištimo, Vrhovno zlo će da se uplaši i posrami i onda će da kaže ok ljudi dosta je, dajem ostavku i idem u zatvor. Mda...

Ovo je jedna vrsta rata. A u ratu moraju da se sagledaju sve činjenice i scenariji, da se bude maksimalno oprezan i da se ne potcenjuje protivnik. Pogotovu ovako podmukao i žilav.

Pride, ja pitam ljude ovde dobro i gde je protest na kraju, jedan mi piše "svuda". Ok. Ajde onda idemo na Trošarinu ili na okretnicu na Medakoviću da tamo menjamo poredak zemlje i režim.

Neozbiljno od strane nekih ljudi...
Jer misle da je rat već dobijen samo zato što je mnogo ljudi na ulicama.

Ја сам поменуо једнократну прљаву диверзију, једино што и умеју. Свакако престајем, довољно сам пун лудачке позитиве, колико год да треба!

P.S.

Najmanji je problem da jednog dana kada sve ovo prođe (kako god se završilo) i GOJE i ja i svako drugi dođe i kaže "e, ok, pogrešili smo, ipak nisu imali plan da upadaju na fakultete".

Apsolutno nikakav problem.

Ali ova neozbiljnost kod nekih, to će itekako biti problem. Jer misle da su svi na Orkovskoj strani kao onaj klinac iz Ćacilenda ili ne znam, ona SNS senilna baba što nasrće na studente. Naravno da nisu. Očekujte neočekivano. Postoje čitave horde zla i survanih mozgova koji čekaju ovo da obave zadatak, da zasijaju pred Zlom i da dobiju nove funkcije ili bar još plena i žrtava koje će posle da reketiraju, ucenjuju, preuzimaju itd. Njih ne zanima normalno društvo, njih kao vas i mene ne bole anarhija i nepravda. Oni žele moć i pozicije, pa makar cela Srbija bila ko Somalija. I uradiće sve što mogu da se toga dokopaju. A ima pravih divljih zveri i mentalnih bolesnika među njima. Toga bar ne manjka u ovom opičenom narodu regionu.

Neko je od jutros popio previse kafe.... prestanite sa histerijom, dosli batinasi, promena mesta protesta, kuku batinasi, sta ce policija.....ako se bojite ne idite, ali ne plasite druge.
Ti balvani su tu da se vide i da plase narod, hoce da provociraju? Da izaovu nered? Verovatno. I ,ko ce da u to veruje? Policija? Da. Ona koja cuva ćacije i ne vidi traktore?
Šta se cudite bre, zabranili vozove, skidaju tablice sa buseva vi se pitate da li ce policija videti da je iscenirano?
Oni koji kazu da je sinoc bilo 30.000?
Ne ocekujte pomoc od njih, eventualo od straha ne reaguju.
Ali ako zele i mogu na toliki broj ljudi...pa nek udare, treba slusati redare i ne kmecati ovde. Samo pozitiva!
Nema BG mesta za skup 100.000 ljudi na jednom mestu, ceo grad treba da bude pokriven. Verujte u njihovu organizaciju i ne mudrujte previse, ajmo.

P.S.

Najmanji je problem da jednog dana kada sve ovo prođe (kako god se završilo) i GOJE i ja i svako drugi dođe i kaže "e, ok, pogrešili smo, ipak nisu imali plan da upadaju na fakultete".

Apsolutno nikakav problem.

Ali ova neozbiljnost kod nekih, to će itekako biti problem. Jer misle da su svi na Orkovskoj strani kao onaj klinac iz Ćacilenda ili ne znam, ona SNS senilna baba što nasrće na studente. Naravno da nisu. Očekujte neočekivano. Postoje čitave horde zla i survanih mozgova koji čekaju ovo da obave zadatak, da zasijaju pred Zlom i da dobiju nove funkcije ili bar još plena i žrtava koje će posle da reketiraju, ucenjuju, preuzimaju itd. Njih ne zanima normalno društvo, njih kao vas i mene ne bole anarhija i nepravda. Oni žele moć i pozicije, pa makar cela Srbija bila ko Somalija. I uradiće sve što mogu da se toga dokopaju. A ima pravih divljih zveri i mentalnih bolesnika među njima. Toga bar ne manjka u ovom opičenom narodu regionu.
Tako je.
Samo prisustvo mase ljudi je Hulji neprijatno, ali nece dati ostavku zbog toga.
Isto kao i izbori. Zar ce jedan kriminalac dati vlast zato sto je manje od pola ljudi glasalo za njega?
Zato ne ocekujem mnogo od protesta osim prijatne atmosfere.

Vrh