Вероватно је покушавао да прикрије идентитет и да га нико не препозна. Узалуд се труди.Se on to kamufliro kačketom lol
Msm nije ćelav a ne verujem ni da mu ide sunce u oći...
Cuo sam da se danas konacno oglasio posle duzeg vremena,Вероватно је покушавао да прикрије идентитет и да га нико не препозна. Узалуд се труди.
Pogledajte prilog 229165
Ne sumnjam da bi kopali do poslednje kapi ciste vode u Srbiji. Ali apropo ovog teksta, potpuno si spinovao znacenje.
Sta ako sva dokumentacija budfe objavljena, i iz nje bude potpuno jasno da su Hulja i njegovi krivi za zlocin i koliko us ukrali.„Кључни захтев активиста је формирање техничке прелазне владе. Она би требало да створи услове за слободне и фер изборе“. Ne, kljucni zahtev je objava kompletne tehnicke i finansijske dokumentacije vezane za rekonstrukcije zeleznicke stanice u Novom Sadu. Tehnicka prelazna vlada nije ni kljucni, ni sporedni, vec uopste i nije zahtev.
Наравно. Мора да се држи своје уобичајене рутине и протокола.Cuo sam da se danas konacno oglasio posle duzeg vremena,
naravno da popljuje studente
Za prosečnog coveka je takav stan bio sličan vlasništvu, a posle nam je svima Milošević omogućio da ih jeftino otkupimo, u zamenu za sankcije, ratove, kriminal i bedu.Значи ниси добио стан него ти је дозвољено да обитаваш у стану који није твоје власништво и још да плаћаш за то
Шта би се десило са твојом стамбеним питањем да си јавно узео да се бориш против црвеног Вучића или цепања Србије? Заменио би га за други смештај у јавном власништву који сви плаћамо а користе само неки (кад тако суд одлучи)?
Sta ako sva dokumentacija budfe objavljena, i iz nje bude potpuno jasno da su Hulja i njegovi krivi za zlocin i koliko us ukrali.
Kako ce objavljivanje dokumentacije, samo po sebi da dovede do funkcionisanja pravne drzave koju kontrolise Hulja?
Mislim da je ta ideja naivna.
Oni svakako nece sami sebe da uhapse.
Zasto bi tuzioci i sudije koji su i sami kriminalci procesuirali vodjstvo bande?Ima vise scenarija koji bi se pozitivno razvili kada bi bila objavljena.
Kada postane kristalno jasno, crno na belo bez mogucnosti vrdanja, ko je i kako ukrao, kompromitovao i ucenio tako da se tone betona sruce na glavu od ukradenog novca, nigde ne bi bilo zastite za pocinioce. Tuzioce bi svrbelo da bas oni postanu heroji i buduci ministri, zvezde, govornici, tako sto ce pokrenuti slucajeve. Advokate takodje. Policijske pukovnike i generale, takodje. Ti ljudi piju kafe zajedno svako jutro, decenijama. Vrlo lako bi se moglo desiti, da, osetivsi potencijalno ogromnu podrsku naroda i kolega, jedna jedina grupa na liniji tuzilac-policijski oficir-inspektor-grupa specijalaca uhapsi predsednika, premijera, ili 10 ljudi, recimo
Sto se naroda tice, zvanicno proglasenje krimi autokratije bi mnogima dalo zeleno svetlo za podrsku prevrata. Unutar same kriminalne organizacije bi doslo do jos vece panike i bezanije, nudjenja, takoreci molbi, da postanu svedoci saradnici.
Slican efekat se vec vidi, posebno ovo sa panikom i povlacenjem losih poteza. Ne znam zasto bismo mi bili toliko malodusni kad se oni vec toliko koprcaju. Samo lagano povecanje pritiska dok pucaju po savovima.
Naravno, do objave nece doci, ali i to je vrsta priznanja.
Mi to ne znamo.Zato sto je mali procenat komplicitan, veci uplasen, a jedan, opet manji procenat, u aktivnoj borbi za pravdu.
Наравно. Мора да се држи своје уобичајене рутине и протокола.
![]()
Šapić o studentima: Ako se borite za pravnu državu tako što kršite zakon, to je ulazak u anarhiju
Ne možete da se borite za istinu i pravdu, i poštovanja Ustava i zakona tako što ćete ih sami kršiti, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić odgoavan1info.rs
Zasto to sebi persiras?Mi to ne znamo.
Ljudi u drzavnoj upravi. Tuzioci, sudije, vojnici, oficiri, policajci imaju takav posao da moraju da budu spremni da podnesu najvece zrtve za odbranu te drzave i drustva.Zasto to sebi persiras?
Elem, iz medijskih istupanja mnogih od njih se vidi ovo sto govorim. Potpisa podrske imenom i prezimenom. Silnim manipulacijama da se podobni prebace na mesta i na slucajeve gde mogu da mute vodu(kao npr ova sarena laza gde je istraga prebacena na org kriminal ali je povucen lojalista da je vodi). Da su svi isti, onda samo pustis da slucaj uvene, zar ne.
A i kad se kreces medju ljudima znas da su i oni, kao i svi drugi pod sapom i cizmom. A za razliku od neke medicinske sestre iz Cacka koja odbije da ide na miting, ovde za istupanje nivoa podizanja optuznice protiv predsednika lako moze da ode glava.
Kako tumacis da su svi osim nas otvorili arhive?
Zasto kod nas taj komunisticki mindset toliko traje?
sto se tice kradje beba, to su izvrsioci zlocina sami radili, nije SKJ naredilo srpskim doktorima da prodaju bebe.
Druze ti samo pricas, nabadas, sejes, a nista ne pratis. Spisak postoji i ljudi su se potpisali. Fazon, preko mesec dana je proslo, bila vest u svim medijima koje pratim.Ljudi u drzavnoj upravi. Tuzioci, sudije, vojnici, oficiri, policajci imaju takav posao da moraju da budu spremni da podnesu najvece zrtve za odbranu te drzave i drustva.
Njihov posao je i da ginu za tu drzavu ako treba i zato ih placamo.
Studenti treba da ponude spisak tuziocima, da se upisu oni koji podrzavaju studente.
To ti je standardno sa njim...Druze ti samo pricas, nabadas, sejes, a nista ne pratis.
Kako tumacis da su svi osim nas otvorili arhive?
Zasto kod nas taj komunisticki mindset toliko traje?
Zato sto ostale komunizme iz istocnog bloka ne mozes porediti sa nama,
oni si bili pod kontrolom rusa a mi ne pa smo samim tim živeli bolje od njih i gledali ih sa visine zbog toga.
Sigurno si slusao priče sta si sve mogao sa malo para u bugarskoj, rumuniji, cehoslovackoj i kako je nas dzeparac bila tamo plata doktora, itd..
Zato se mnogi ovde sa setom secaju tog vremena a ostali u istocnom bloku se gnušaju (sa pravom) i jedva su čekali da pobegnu i oslobode se rusa pa su po oslobodjenju uradili sve da sto vise razmontiraju taj sistem ukljucujuci i arhive tajnih sluzbi.
Mi ne, mi smo dobili slobu srbina da nam zameni tita (kako je apsolutna vecina tada tražila) i period komunizma se smatrao za najbolji (sušta suprotnost u odnosu na istocni blok)
pa kad je sloba pao mnogi su gunjđali kako nama treba "čvrsta ruka" i kako ne može drugačije pa su opet dočekali tu ruku!
ovo što su pokrenuli studenti mu dođe kao početak kraja tog primitivnog shvatanja čvrste ruke ako budemo imali sreće...