Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Znaci nije ukrao Tito, nije kod njegovih naslednika, nego su ukrali drzava, partija, stranci i kriminalci.
Значи јесте. То што није прибавио за себе је заправо било горе по друштво јер је прибавио за читав војно-партијски систем. Слично као Слоба. Пљачка је била системска, револуционашка и од ње се никада нећемо опоравити.

Ни са овим осталим што си написао не могу да се сложим. Није подложно тумачењу да ли је "српска буржоазија" направила озбиљну државу из простог разлога што је у четири рата и једном економском рату показала да јесте била озбиљна држава. А у тим сукобима наспрам себе је имала искључиво империјалне силе. Буквално смо били најозбиљнија мала држава на свету.

Такође, српски народ није ништа бирао. Черчил са једне и црвена армија са друге стране су изабрали уместо Срба. До 44е и доласка совјета ЈВуО је и по бројном стању и по подршци у народу је био далеко јачи покрет у Србији него партизански.

Титоистичка демагаогија се заснива на лажима које су онда потпора за нове лажи. И ти си дао леп пример тога.

Буржоазија је фејловала и доказ за то је то што је народ изабрао комуњаре. А нити је буржоазија фејловала, како пословна тако и интелекјтуална нити су црвени дозволили икакав избор народу.
А онда лицемерне приче о нестабилности државе а како се држава стабилизовала политички и економски тако су заједно усташе и комунисти рокнули монарха.

Други чест пример је управо тај спин о текстовима о корупцији. Па наравно да имамо Нушића, гомилу текстова и афера кад си имао какву-такву слободу говора, политичког деловања, парламент, вишепартијски систем...Где је све то у тоталитарној владавини Тита по угледу на афричке вукојебине? Пола века су продавали бебе а о томе се и даље ћути. Једини смо који нисмо скинули ознаку тајности са комуњарских архива па ми заправо и дан данас живимо у мраку тоталитарног једнопартијског система који је он силом наметнуо.

Poslednja izmena:
Da. Treba kupovati od svercera. Ja skoro sve od njih kupujem. Jeftinije je i ne placa se porez lopovima.
Vazno je da drzava ima sto manje prihoda od nas.
Слажем се. Треба што више нас да ово ради док не пропадну.
Meni mnogi ljudi ne veruju kad im kažem da su stvari u Evropi upola jeftinije do istih cena kao kod nas, a mnogo kvalitetnije. I to na njihove plate jelte.

Naravno najskeptičniji su ljudi koji se lože na SNS i oni koji nikad nisu napuštali Balkan.

Mada nisu problem samo oni, problem su i drugi koji znaju za bolje i znaju kako nas svi ovde jašu, a kad im se predloži da bojkotuju određene stvari i tako se bore protiv režima i korporacija, oni odmahuju rukom, ismevaju, traže izgovore ili demagogišu.

Debilan je ovo narod, poprilično. Čak i među onima koji na prvu loptu deluju normalno i razumno, i nisu za SNS i zatucanost, ima mnogo bolida. Zato i jeste sve teže uraditi nešto u Srbiji, jer su najbrojniji primitivci, sebičnjaci, cinici i apatični. Na petom mestu su čekači idealnog. Dok se izređaju svi ovi nabrojani, ostane ti šačica ljudi s kojima možeš jako malo da dogovoriš i jako malo da postigneš i promeniš.
Због таквих смо довде догурали и тапкамо у месту од 1991. године.
  1. Мене политика не занима.
  2. А шта ми ту можемо?
  3. Ћути, може и горе.
  4. Ко ће доћи на њихово место ако их сменимо?
Због оваквих који су то поповали, пропали смо. Дође ми да им опалим шамар кад једну од ових глупости изусте или напишу на интернету. Бори се, или што би Бог рекао, мрдни и ти мало ручицама.

Уочен је Шапић у авиону који лети из Барселоне синоћ:
1739457183088.png

Има се—може се.

Poslednja izmena:

Пола века су продавали бебе а о томе се и даље ћути. Једини смо који нисмо скинули ознаку тајности са комуњарских архива па ми заправо и дан данас живимо у мраку тоталитарног једнопартијског система који је он силом наметнуо.

Kako tumacis da su svi osim nas otvorili arhive?
Zasto kod nas taj komunisticki mindset toliko traje?

sto se tice kradje beba, to su izvrsioci zlocina sami radili, nije SKJ naredilo srpskim doktorima da prodaju bebe.

Se on to kamufliro kačketom lol

Msm nije ćelav a ne verujem ni da mu ide sunce u oći...
Вероватно је покушавао да прикрије идентитет и да га нико не препозна. Узалуд се труди.
1739459908600.png

Једна информација, не питајте ме како знам. На једном лету звао компанију хиљаду пута да му се додели први ред. Лет је био све економски. Како се касно сетио, неко је већ купио седишта за први лет. Звао је сваког дана и захтевао да се пребаце ти људи да би дотични седео у првом реду. Звао је све могуће и онда је на крају тако и учињено јер је претио и свашта причао.

Када је стигао на лет, схватио је да путници који су померени су породица са децом. Звао је буквално током провере да се врати на оригинално место, али како је провера у току, то је било то. Као п**** највећа причао на провери, и у авиону како није он уопште хтео ту да седи, нити је тражио промену него да га је компанија тако сместила. Кретену је до мозга стигло тек кад је видео да је у питању породица са децом да ће се можда чути, и да ће новинари да га развлаче по медијима због тога. Ето, то је гангула. Највећи сељак.

Простачина био и остао. Како је он постао градоначелник да ми је знати?
200w (8).gif

Poslednja izmena:
Ne sumnjam da bi kopali do poslednje kapi ciste vode u Srbiji. Ali apropo ovog teksta, potpuno si spinovao znacenje.

Dalje u tekstu pise : „За ЕУ и немачку аутомобилску индустрију то би био велики губитак – док би за многе Србе то био успех. Европа би тада морала да плати цену, јер би владавина права у Србији била сачувана“, закључује Тагесшпигел.

Kao i obicno, oni izmisljaju soptsvene narative, iako su zvanicni laki za pronaci:

„Кључни захтев активиста је формирање техничке прелазне владе. Она би требало да створи услове за слободне и фер изборе“. Ne, kljucni zahtev je objava kompletne tehnicke i finansijske dokumentacije vezane za rekonstrukcije zeleznicke stanice u Novom Sadu. Tehnicka prelazna vlada nije ni kljucni, ni sporedni, vec uopste i nije zahtev.

Ponavljajte za mnom.
Govnari iz inostranstva nisu nasi prijatelji.
Govnari iz inostranstva nisu nasi prijatelji.

„Кључни захтев активиста је формирање техничке прелазне владе. Она би требало да створи услове за слободне и фер изборе“. Ne, kljucni zahtev je objava kompletne tehnicke i finansijske dokumentacije vezane za rekonstrukcije zeleznicke stanice u Novom Sadu. Tehnicka prelazna vlada nije ni kljucni, ni sporedni, vec uopste i nije zahtev.
Sta ako sva dokumentacija budfe objavljena, i iz nje bude potpuno jasno da su Hulja i njegovi krivi za zlocin i koliko us ukrali.
Kako ce objavljivanje dokumentacije, samo po sebi da dovede do funkcionisanja pravne drzave koju kontrolise Hulja?
Mislim da je ta ideja naivna.
Oni svakako nece sami sebe da uhapse.

Cuo sam da se danas konacno oglasio posle duzeg vremena,
naravno da popljuje studente
Наравно. Мора да се држи своје уобичајене рутине и протокола.

Значи ниси добио стан него ти је дозвољено да обитаваш у стану који није твоје власништво и још да плаћаш за то

Шта би се десило са твојом стамбеним питањем да си јавно узео да се бориш против црвеног Вучића или цепања Србије? Заменио би га за други смештај у јавном власништву који сви плаћамо а користе само неки (кад тако суд одлучи)?
Za prosečnog coveka je takav stan bio sličan vlasništvu, a posle nam je svima Milošević omogućio da ih jeftino otkupimo, u zamenu za sankcije, ratove, kriminal i bedu.

Vrh